Offisielt: Cicinho til Villarreal på lån

Klubbene er enige. AS Romas brasilianske høyreback Cicinho går som ventet på lån til den spanske klubben Villarreal. Corriere dello Sport melder dette i ettermiddag. Det er foreløpig ukjent hvor mye av Cicinhos lønn Villarreal betaler og om avtalen inkluderer en kjøpsopsjon til sommeren. Cicinhos kontrakt med Roma strekker seg til sommeren 2012.

AS Roma ser dermed ut til å ha brukt drøyt en uke med det en forsøkte i hele sommer; å kvitte seg med sine lønnstyngende brasilianere. Doni var også ventet å forsvinne i januar men han blir ganske sikkert værende på Trigoria med Lobont småskadet og Julio Sergio mer ustabil enn ifjor.

Foreløpig er det ingenting som tyder på at Roma vil erstatte Cicinho. Aleandro Rosi må derfor betraktes som andrevalg etter Marco Cassetti på høyreback.

Cicinho blir presentert på en pressekonferanse imorgen kl. 12:30.