Seier i Derby della Capitale!

Som alle Derby della Capitale er det mange nerver hos spillerene, som preger kampen. Nervene kunne vi ta og føle på i starten av kampen. Begge lagene startet forsiktig. Etter at nervene ble spilt vekk var det lazio som tok føringen. De styrte hele første omgang og hadde noen store sjanser ved Hernanes og Zarate.

Roma fungerte ikke fremover og kommer med få mann i angrep. Om kombinasjonen Borriello og Adriano fungerer, fikk vi svar på idag.

I andre omgang kommer et annet Roma lag på banen. Til en viss grad bokstavlig talt. Menez har kommet inn for Greco og Vucinic inn for Adriano. Dette betydde mer fart og mer tempo.

Riise skaffer straffe til Roma etter at et innlegg treffer hånden til Lichsteiner. Borriello setter straffen pent til venstre side for keeper.

lazio spiller Zarate gjennom som blir felt av Juan, lazio får straffe 4 minutter etter at Roma har gått i ledelsen.

Resultatet av et solo raid av Menez blir at Simplicio plukket opp en løs ball og sender den kaldt til side for keeper.

Andre omgangen er mye bedre, sett med Romanista øyne. Tempoet er høyere og vi skaper mye mer fremover på banen. Grunner for dette er vel farten Menez og Vucinic tilfører i laget. Forskjellen i første og andre omgang viser hvor viktig det er med fart i laget. Dette er noe Ranieri bør ta med seg videre til kampen mot Cagliari på lørdag.

Da var lazio ute av veien, hvem er neste?

Forza Roma!