Adriano ute en snau måned

Romas brasilianske angriper Adriano har fått nok et tilbakeslag. Denne gangen er det skulderen som trøbbler den tidligere storscoreren. Adriano pådro seg skaden under onsdagens cupkamp mot Lazio. Han var lenge ute på sidelinjen og fullførte første omgang med støtte for skulderen under drakten. I pausen ble han tatt av.

I dag kom resultatene som setter Adriano ut av spill i minst tre uker. Roma legeteam sier at det også kan ta lenger tid. Adriano mister dermed store deler av den viktige februarmåneden hvor Roma blant annet skal ut i Champions League mot Shaktar Donetsk. Det er imidlertid lite trolig at Adriano vil bli erstattet iløpet av den gjenstående tiden av januarvinduet. Stefano Okaka og Julio Baptista har begge imidlertid forlatt klubben, så igjen står en med Mirko Vucinic, Marco Borriello og Francesco Totti som rene alternativer på topp.

Skulderskaden er den siste av mange tilbakeslag for Adriano, som heller ikke har prestert i forhold til forventningene. Videre skal Unicredit etter sigende også ha forlangt at Roma kvitter seg med brasilianeren senest til sommeren for å spare lønnskostnader. Ting kan dermed foreløpig tyde på at det ble med forsøket for Adriano i Roma.

Kilde: Sports Illustrated