Amerikanerne nærmer seg?

Som tidligere nevnt var Unicredit i New York i går, og ryktene tilsier at amerikanske investorer nå er meget nære et oppkjøp av Roma. Møtene i går skal etter rapporter ha vært produktive, og det meldes om «hvit røyk» for en overtakelse av klubben.

Lederen for det amerikanske konsertiumet skal være en Thomas R. Di Benedetto, som bl.a. har tilknytning til baseball-laget Boston Red Sox. Fristen for bindende bud er 31.januar, så sagaen om salget av Roma kan nå nærme seg sitt siste kapittel. Angelucci sitt bud på 86 millioner Euro skal ha blitt ansett som for lavt, og mye tyder på at det kan bli amerikanere som nå skal ta over etter Sensi-familien.

Gruppen som er aktuell til å overta AS Roma skal bestå av 5 personer med 40 års erfaring innen sport og eiendom. Tidligere nevnte Di Benedetto er utdannet advokat. Di Benedetto har blant annet vært president i ‘Junction Investors Ltd’, leder av ‘Jefferson Watermann International’, administrerende direktør i ‘Olympic Partners’ og direktør for et programvareselskap kalt ‘NWH Inc’. Di Benedetto er gift og far til fem barn. Det kan og nevnes at han var på Stadio Olimpico da Vucinic gav Roma en 1-0 seier mot Inter i september i fjor.

Claudio Ranieri hevder at laget ikke lar seg forstyrre av spekulasjonene rundt salget. «Vi tenker bare på det som skjer på banen», sier Ranieri. «De andre tingene vil bli behandlet av Sensi og banken, og slikt må ikke vi interessere oss for. Jeg forventer ingenting. Vi tenker bare på å vinne en viktig kamp mot Juventus.»

Vi følger saken videre.

Kilder:

www.football-italia.net

www.laroma24.it