Notiser

Adriano er ute i tre uker grunnet skulderskade. Roma har avslått et bud på Matteo Brighi, mens Ranieri har tatt ut troppen til morgendagens kamp mot Juventus i Coppa Italia.

Adriano ble skadet i Coppa Italia-seieren mot lazio i forrige uke. Brasilianeren fikk skulderen ut av ledd, og påførte seg også en brist. En vellykket operasjon skal ha blitt foretatt for å forhindre at problemet gjentar seg, og Roma må dermed klare seg i ca tre-fire uker uten angriperen. Adriano vil fortsette med rehabilitering de neste dagene, og er forhåpentligvis å se tilbake på banen i løpet av februar.

Matteo Brighi sin agent Vanni Puzzolo fortalte tidligere i uken at Roma har takket nei til et tilbud på spilleren fra Fiorentina. «Brighi forlater ikke Roma, og dette har klubben nok en gang slått fast», fortalte agenten til TMW. «Fiorentina kom med et bud på ham, men Roma svarte med å understreke hvor viktig spilleren er for Claudio Ranieri.»

Claudio Ranieri har tatt ut følgende tropp til torsdagen Coppa Italia-kamp mot Juventus i Torino:

Bertagnoli, Borriello, Brighi, Burdisso G., Burdisso N., Cassetti, Castellini, De Rossi, Doni, Greco, Juan, Lobont, Menez, Mexes, Perrotta, Riise, Rosi, Simplicio, Taddei og Vucinic.

Totti står som kjent fremdeles over grunnet suspensjonen han pådro seg i fjorårets finale. Vi er tilbake med mer om kampen i morgen.

Kilde: www.football-italia.net