Juventus kveldens hinder i Coppa Italia

I kveld er det duket for storkamp i Coppa Italia når Roma drar til Torino for å møte Juventus. Både Roma og Juventus står med 9 seire i Coppa Italia hver, og jakter altså sin tiende triumf i Coppa Italia, noe som gir sølvstjerne på drakten. Det bør med andre ord ikke mangle på motivasjonen i kveld for to klubber som gjerne vil bli den første klubben til å oppnå dette.

Roma har klatret jevnt i serien, og ligger nå på en tredjeplass, mens Juventus ligger på 6.plass. Torino-laget er i tillegg ute av Europa, og vil nok absolutt gi alt for å fortsatt ha en sjanse til å vinne et trofe denne sesongen. Juventus har hatt en tøff start på vårsesongen, og har bl.a. gått på store smeller mot både Parma og Napoli. En seier i Coppa Italia gir plass i neste sesongs Europa League, og dersom Juventus fortsetter å slite i serien, kan det være sjansen de har for å spille utenfor støvellandet neste sesong. Del Neri har selv sagt at kampen er veldig viktig for klubben, og har uttalt at han vil ta ut et toppet lag.

Roma på sin side har hatt en grei start på vårsesongen, tross litt smårusk i noen kamper. Med tre seire på rad i alle turneringer nå, og seier mot Juventus vil være den syvende seieren på åtte kamper. Få ting hadde vært herligere for Roma enn å følge opp elimineringen av lazio fra Coppa Italia med å slå Juventus ut.

«Juventus er en stor klubb, en stor utfordrer både i serien og i TIM-cupen. Vi spiller borte, og det er dumt at vi ikke er foran våre egne fans, men vi vil gjøre alt for å ende opp med seier», sa Ranieri.

Juventus mangler De Ceglie, Quagliarella og Luca Toni grunnet skader, mens Iaquinta er tilbake i troppen etter skadeavbrudd. Roma på sin side mangler Totti, som fremdeles er suspendert. Adriano er som kjent skadet, og det blir spennende å se om Ranieri velger å bruke både Menez, Vucinic og Borriello i kveldens oppgjør.

Sannsynlige lagoppstillinger:

Juventus: Storari – Grosso, Chiellini, Bonucci, Grygera – Pepe, Aquilani, Melo, Martinez – Amauri, Del Piero

Roma: Julio Sergio – Cassetti, Mexès, N. Burdisso, Riise – Taddei, De Rossi, Brighi – Menèz – Borriello, Vucinic

Daje Roma!

Kilde: www.goal.com