Forhåndsomtale: Bologna – Roma

Et hjemmesterkt Bologna tar imorgen imot et Roma lag som trenger 3 poeng i kampen om seriemesterskapet.

Men det blir alt annet enn lett. For Bologna har vært solide sålangt denne sesongen og med en Di Vaio i kjempeform så blir det vanskelig for Roma å dra hjem med 3 poeng i bagasjen. Det er verdt å nevne at Bologna bare har gått på et tap hjemme sålangt denne sesongen og selv om bortestatistikken til Roma har blitt forbedret den siste tiden, så er den fortsatt ikke god. Men på Renato Dall’Ara virker Roma å trives. De har faktisk ikke tapt der siden 2004.

Bologna har en del fravær til kampen. Ramirez er ute med skade i flere uker og man har dessuten hele fire spillere suspenderte i Portanova, Perez, Moras og Gimenez. Dette er ikke gode nyheter for Bologna og det var også tvil om Di Vaio kom til å starte eller ikke grunnet influensa, men han har kommet seg de siste dagene og starter ganske så sikkert.

Claudio Ranieri har tatt ut følgende tropp: Antunes, Bertagnoli, Borriello, Burdisso G, Burdisso N, Cassetti, Castellini, De Rossi, Doni, Greco, Juan, Lobont, Menez, Mexes, Perrotta,Rosi, Simplicio, Taddei, Totti, Vucinic. 

Adriano og Pizarro er fortsatt ute med skade. Det er også verdt å merke seg at verken Riise eller Brighi er med i troppen til Mister Ranieri. Det betyr at Castellini stepper inn på venstrebackplassen. Ellers er Totti tilbake da han stod over mot Juventus med karantene i midtuken, og vil ganske så sikkert gå rett inn på laget. Som partner på topp får han trolig Borriello. På midten er det mer spennende der Menez og Taddei begge kjemper om plasser. Menez fikk kritikk av Ranieri etter kampen mot Juventus så det blir spennende å se om franskmannen stiller fra start eller ikke.

Sannsynlige lagoppstillinger:

Bologna (4-1-3-2): Viviano; Garics, Esposito, Britos, Rubin; Mudingayi; Casarini, Della Rocca, Busce; Ekdal; Di Vaio.

Roma (4-3-1-2): Julio Sergio; Cassetti, Mexes, Juan, Castellini; Simplicio, De Rossi, Perrotta; Menez; Totti, Borriello.

Spillerne Roma må passe seg for er Di Vaio og Viviano. Stopper man trusselen fra Di Vaio og klarer å overliste Viviano så kan det bli en hyggelig søndag for Ranieri og co.

Kampen vises direkte kl.15.00 på Canal + Fotball!

Forza Roma!