Hevn etter skandalen i forrige Brescia-kamp?

Sist Roma møtte Brescia endte det hele i en parodi av en kamp. Mexès ble utvist for en av sesongens beste taklinger, og i tillegg fant dommeren ut at «forseelsen» utenfor straffefeltet var grunn god nok til å gi Brescia straffe. Etter skandalekampen har Roma virkelig begynt klatringen på tabellen, og i morgen har Roma muligheten til å minke forspranget til Milan.

Roma er i form, og har vunnet 7 av sine siste 10 kamper. Ranieris menn har i tillegg den beste hjemmestatistikken i Serie A med 8 seire, 2 uavgjort og 0 tap. Nå skal De Rossi og co ut å kjempe for 3 nye poeng. Etter at Milan avga to poeng hjemme mot lazio i kveld, har Roma muligheten til å ta innpå, og etter at Bologna-kampen ble avbrutt etter bare 18 minutter i helgen bør det være en uthvilt gjeng som tar imot Brescia i morgen.

Borriello er usikker, etter at han måtte kaste inn håndkleet under oppvarmingen i forkant av den nevnte Bologna-kampen, så det er ikke umulig at han også hviles i morgen. Mirko Vucinic vil i såfall være mer enn klar nok til å overta fra start, noe han bl.a. viste med den nydelige scoringen mot Juventus i forrige uke.

Brescia sliter voldsomt, og har tapt 9 av sine siste 12 kamper. Nå har de også mistet Gilberto Martinez, som var det eneste sjarmerende med hele laget post-Roberto Baggio. Beppe Iachini er tilbake på trenerbenken, etter at Beretta fikk sparken hele fem kamper etter at han fikk jobben. Klubben ligger nå nest sist på tabellen, og ligger forhåpentligvis ikke noe bedre an etter morgendagens kamp.

Mexès har etter han gikk rasende av banen etter den hårreisende gale utvisningen i forrige møte med Brescia vist at han er en mann å stole på igjen i forsvaret til Roma. Ingenting ville nok varmet mer for både han og resten av Roma-spillerne enn tre poeng på Stadio Olimpico.

Sannsynlige lagoppstillinger:

Roma: Sergio – Cassetti, Mexès, Burdisso N., Riise – Simplicio, De Rossi, Taddei – Perrotta – Totti, Borriello/Vucinic

Brescia: Arcari – Zebina, Bega, Mareco, Zambelli – Cordova, Diamanti, Kone, Filippini – Eder, Carraciolo

Daje Roma!