1-1 mot Brescia

Det ville seg ikke for de gulrøde i gårsdagens kamp mot Brescia. Etter å ha ledet 1-0 og hatt full kontroll på kampen dukket Eder opp fra ingenting og satte inn 1-1 ved siden av en passiv John Arne Riise. Dessverre kan Scudettotoget ha gått allerede igår. kampen mot Inter til helgen på Guiseppe Meazza blir et vinn eller forsvinn i så måte.

Roma dominerte banespillet fra start og var nære frempå ved flere anledning i første omgang. Brescias reservekeeper Arcari måtte flere ganger ut i full strekk, men det stod seg likevel 0-0 frem til pause.

I andre omgang detter ballen – etter litt klabb og babb – tilfeldigvis ned på foten til Marco Borriell. Han treffer innsiden av stolpen og ballen seiler i nettet. 1-0 til Roma og vi var i rute. Deretter skulle det gå 10 minutter hvor blant annet Totti hadde et strålende frispark (!) i tverliggeren. Dessverre kontrer Brescia og et langt overlegg treffer pannebrasken til Eder og Julio Sergio er sjanseløs.

Roma var faktisk heldige som fikk med seg det ene poenget da Malesanis menn også traff tverliggeren, på undersiden, etter en strålende redning fra Julio Sergio. Dessverre maktet heller ikke Roma heller å få ballen i mål i sluttsekundene og kampen ebbet ut til uavgjort 1-1.

Synd for Roma som før denne hadde mulighet på egenhånd til å havne fire poeng bak serieleder Milan med seier også i hengekampen mot Bologna. Nå er plutselig veien frem så mye lenger.

http://www.youtube.com/watch?v=_tEt5qtVzGo