Inter – Roma 5-3

Roma gikk på et solid nederlag mot Inter på San Siro lørdag kveld. Vertene fra Milano var stort sett best kampen gjennom. Det endelige nådestøtet kom da Burdisso felte Pazzini klønete i boksen. Straffe, rødt kort, finito. Det var i realiteten det. Selv om Roma anført av Vucinic, De Rossi og co. stod for et glimrende comeback.

En hadde imidlertid knapt rukket å sette seg før Snejder dunket inn 1-0 bak en forfjamset Julio Sergio. Vår ellers stødige sisteskanse så helt perpleks ut der han i første omgang slet med å holde en eneste ball. Simplicio brang etterhvert balanse i regnskapet, før nevnte Sergio lot et skudd slippe under hanskene og inn i buret. 2-1 til pause, et resultat som fort kunne vært annerledes hadde det ikke vært for en strålende Julio Cesar i Inter-buret.

I andre omgang tar Inter mer og mer over. Det kulminerer i at Pazzini kommer gjennom og felles. Straffen settes i mål, og Menez må rydde vei for Loria (!) som erstatter den utviste Burdisso ved siden av Juan i midtforsvaret. Etter dette får også Thiago Motta sette inn 4-1.

Flere gedigne Inter sjanser (og like mange redninger av Sergio) senere får Vucinic en tå på et skudd fra De Rossi. Touchen utmanøvrerer Julio Cesar og seiler i nettet. 2-4. Enda mer spennende blir det når Simone Loria (!) setter inn 3-4 på et hjørnespark.

Dessverre klarer Roma aldri å få den siste scoringen, og det går som det må gå når et lag hiver mann og mus fremover. Cambiasso får æren av sette ballen i mål etter en kanonade mot Julio Sergio som kom seg mesterlig i den andre omgangen. Bare så synd fokus ikke var der fra start på samtlige elleve.

Scudettodrømmen synes med et meget fjern. Heldigvis gikk flere av rivalene også på smeller denne helgen. på den andre siden ser Inter unektelig sterke ut nå, og vil være med helt til sølvtøyet skal deles ut i mai.

http://www.youtube.com/watch?v=xWsAsGRjlNQ