Gruppetur med Roma Club Norvegia

Roma Club Norvegias første gruppetur vil som kjent bli skje i forbindelse med vårens kamp mot Palermo, nærmere bestemt 16./17. april (kampdatoen er foreløpig ikke bekreftet). Vi regner med at det etter all sannsynlighet vil bli kamp lørdag den 16. april ettersom Roma møter Inter i semifinalen i Coppa Italia onsdag den 20. april (også i Roma). Det vil bli lagt opp til at medlemmene bestiller reisen på egenhånd og velger selv datoer for ankomst og avgang. Det anbefales å reise ned torsdag 14. og tilbake mandag 18. for å kunne delta i felles aktiviteter som vil bli lagt opp i forbindelse med turen.

Dersom noen blir utover foreslått periode for å få med seg Roma-Inter i Coppa Italia vil vi selvfølgelig kunne skaffe billetter til dere.

Hvem kan være med på gruppeturen?
Alle medlemmer av Roma Club Norvegia. Du kan som medlem ha med deg én ikke-medlem av supporterklubben til reisen. Unntak for mindreårige (under 18 år) som kan ta med opptil to foresatte. Er du ikker medlem? Klikk her for å melde deg inn i supporterklubben.

Siste frist for påmelding og betaling av kampbillettene er fredag 8. april. (Vi kommer tilbake med mer informasjon rundt priser for kampbilletter).

Påmelding til gruppereisen kan gjøres gjennom mailen sendt til Roma Club Norvegias medlemmer. Dersom du er medlem og ikke har mottatt denne, ber vi deg vennligst ta kontakt med oss på rcn@asroma.no. For diskusjon og avtaler med andre, oppfordrer vi til bruk av RCN-seksjonen i forumet. Vi håper du blir med!