Kontrakter og statuer..

Som de fleste av dere sikkert har fått med dere, er AS Roma midt oppi et eierbytte. Dette har ikke blitt 100% avklart enda, men Roma’s potensielle amerikanske eiere har etter rapportene allerede tiltenkt il Mister Ranieri en videre rolle ved roret på sin favorittklubb. Testaccio-sønnens kontrakt går egentlig ut ved slutten av den inneværende sesongen, men det spekuleres nå altså om han kommer til å tilbys en ett års forlengelse. Det gjenstår og se om Ranieri godtar en eventuell forlengelse, men det kan isåfall virke som om mange romanistis håp om Carlo Ancelottis ankomst kommer til å bli litt utsatt. Med mindre ulvenes innsats fortsetter i det samme sporet den har vært de siste kampene.

En annen som venter på et nytt kontraksforslag er Phillippe Mexes. Franksmannen har enda ikke blitt tilbudt noen ny kontrakt, men det er ventet at dette skal ordnes opp i så snart eiersituasjonen er avklart. Det er på tide at «Laurent Blond» viser sin kjærlighet for byen og klubben i svart på hvitt.

Simone Perrotta på sin side, må nok heve prestasjonene sine litt om han skal ha noe håp om en kontraksforlengelse hos de gulrøde. En oppmuntring for den Ashton-Under-Lyne-fødte italieneren og verdensmesteren kan dog være at de har bestemt seg for å forære Simone med en egen statue i hans fødeby. Statuen portretterer Simone Perrotta sammen med de andre lokale storhetene Geoff Hurst og Jimmy Armfield. Perrotta har aldri spilt fotball på balløya, men det kan virke som om han uansett er en verdsatt herremann i den lille byen i Manchester.. Gratulerer Simone!

Kilder: forzaitalianfootball.com, goal.com, football-italia.net