Troppen mot Napoli

Francesco Totti er tilbake i troppen, men vår etterlengtede playmaker David Pizarro må vente enda litt til før han er kampklar. Den lille trollmannen har dog trent sammen med laget den siste tiden og Ranieri uttalte på dagens pressekonferanse at han håpet å ha Pizarro med i Champions League oppgjørene mot Shakhtar Donetsk. Som de fleste sikkert også har fått med seg er både Nicolas Burdisso og Phillippe Mexes suspendert til morgendagens kamp. Utover dette har Claudio Ranieri tatt ut følgende 19 til bataljen mot Napoli:

Castellini
Juan
Vucinic
Totti
Taddei
Loria
De Rossi
Riise
Perrotta
Borriello
Greco
G.Burdisso
Julio Sergio
Simplicio
Doni
Brighi
Cassetti
Rosi
Menez

Det blir med andre ord spennende å se hvilke fire il Mister kommer til å bruke i forsvaret mot et av Serie A’s mest velfungerende angrep, men det spørs om ikke Riise må gå inn i midten og, forhåpentligvis, gjøre en like solid innsats som han gjorde mot Arsenal for to år siden.