Ranieri: «Jeg forlater for å gi dere et sjokk»

20:55 kom nyheten om gjennom ansa.it at Claudio Ranieri er ferdig som trener for Roma.

«Jeg forlater for å gi dere et sjokk. Jeg har alltid ønsket det beste for Roma, og etter en kamp som idag føler jeg det er riktig å gi et signal. Jeg gikk ett sluttsignalet til garderoben, takket laget og valgte å trekke meg.»

Samtidig melder flere nettaviser at supportere har samlet seg rundt Trigoria og på flyplassen for å uttrykke akkurat hva de mener om lagets innsats i ettermiddagens kamp.

Vincenzo Montella og Alberto De Rossi (Danieles far) er favorittene til å overta jobben fram til sommer. Gianni Di Biasi (Udinese-trener ifjor), Claudio Gentile (tidligere U-21 trener for Italia) og Pierluigi Casiraghi nevnes også i forbindelse med en midlertidig kontrakt ut sesongen.

Marcello Lippi nevnes også i forbindelse med jobben, men plasseres blant de mindre realistiske ettersom han ønsker en langtidskontrakt.

Gianfranco Zola og Gianluca Vialli er overraskelsesnavn og det legges vekt på at deres erfaring i England kan bidra til å rette opp problemene i spillergruppen.

Angelo Di Livio, Sebino Nela og Zibi Boniek nevnes også, men plasseres av kildene blant de urealistiske.

21:25: Vincenzo Montella er inne i treningssenteret på Trigoria nå. Han ble møtt med stor applaus av fansen som har samlet seg utenfor. Pradé, Tempestilli og Sensi har også ankommet Trigoria.

22:05: Rosella: «Vi snakkes på pressekonferansen imorgen tidlig.»

Media spekulerer i tre navn i øyeblikket. Vincenzo Montella, Bruno Conti og Serse Cosmi.

Vi kommer med løpende oppdateringer ut kvelden.