Fra Ranieri til Montella

Claudio Ranieri gjorde som sin forgjenger, Luciano Spalletti, og tok sin hatt og frakk og forlot Trigoria med nøklene til trenerkontoret stående i døren søndag. I den forbindelse har det blitt laget en del hyllester av Ranieris epoke i klubben på youtube. En av dem kan du se nedenfor. Mye kan i den forbindelse sies om resultatene den siste tiden, men det fjerner ikke de fantastiske øyeblikkene Roma har hatt under Ranieri. Hvem kan for eksempel glemme da Ranieri benket både Totti og De Rossi i pausen av derbyet ifjor og snudde kampen i andre omgang?

http://www.youtube.com/watch?v=lov71mJ38iE

Tidligere på siden har både Thomas Høy og undertegnede dedikert noen ord til Vincenzo Montella i forbindelse med at han la opp som spiller før forrige sesong. Les mer om spillerkarrieren til L’aeroplanino her og her.

Daje Roma!!