De Rossi utestenges?

Representanter fra Shaktar Donetsk har ifølge Corriere dello Sport levert inn videomateriale til UEFA som visstnok viser Daniele De Rossi slå etter en Shaktarspiller ved en corner under møtet mellom lagene forrige onsdag. Rapportene går ut på at De Rossi risikerer tre kampers utestengelse etter at UEFA har gjennomgått videoen.

Roma advokat, Antonio Conte, benektet for det første i dag at dte var snakk om noen epsiode etter kampen som involverte De rossi. Videre var han optimistisk med tankene på at De Rossi vil bli frifunnet på bakgrunn av videomaterialet.

ASRoma.no har ikke lyktes å få fatt på videoen, men følger saken.

I andre nyheter kan det nevnes at Italia mister sin fjerde Champions League plass fra sesongen 2012-13. Det ble klart i dag etter den seneste allokeringen av poeng. Omgjøringen får følger også for nummer tre på tabellen ettersom denne må kvalifisere seg også gjennom innledende kvalifiseringsomgang.