Ny black out for Roma

Roma ledet 2-0 til pause etter scoringer av Franceso Totti på straffe og Juan. Resten ble trist som svarte natten.

Det startet med at Pizarro blir byttet ut før pause med det som kan være en alvorlig skade for Il Pek. Chileneren var en av hovedårsakene til at Roma hadde snudd den negative trenden en var inne i og som førte til at Claudio Ranieri trakk seg for en uke siden.

Etter en andreomgang hvor Roma tilsynelatende har full kontroll innledningsvis dukker Amauri opp med en årets scoringer hvor han flikker ballen inn med hælen på et innlegg. Panikken brer seg, og verken fremtidige kapteiner eller overbetalte brasilianere evner å spre den roen som kreves for å ri stormen av i slike situasjoner. Når Amauri setter inn 2-2 er nok ikke undertegnede den eneste som hadde spådd dette. Måten utligningen kommer på var heller ikke uventet.

Etter dette skal Roma være sjeleglade, og takke en god Doni, for at resultatet ikke ble enda verre. Uansett er dette fremfor noe 2 poeng tapt i kampen om en Champions League-plassering. Det skal bli hardt for Vincenzo Montella og bøte med det spøkelset som helt åpenbart stikker langt inn i klubbsjelen til AS Roma.

http://www.youtube.com/watch?v=obZ2IsIQh18