Avgjørelse vedrørende Adriano innen onsdag

Et møte mellom Gian Paolo Montali og Adriano skal finne sted i Roma på onsdag. Den tiden kan Adriano nok bruke på å pakke. Møtet vil etter all sannsynlighet markere slutten på Adrianos Romakarriere.

Ifølge agenten Gilmar Rinaldi er det foreløpig ikke snakk om å kansellere kontrakten. Han har også en naturlig forklaring på hvorfor angeipsspilleren ikke dukket opp til den avtalte medisinske undersøkelsen. – Adriano sliter med en lårmuskel som forhindret han fra å kommer, sier han. En kan jo spørre seg hvorledes man fikk undersøkt låret på den skulderskadde Adriano…

Sagaen synger nok uansett på sitt siste vers. Montali var ikke til å misforstå tidligere idag, og alle de utenomsportslige sprellene til Adriano samt hans manglende evne på å komme seg i form tilsier at han allerede har spilt sin siste kamp for giallorossi. Uten å score et eneste mål.