Spillerflukt i sommer?

Corriere dello Sport hevder å vite at Jeremy Menez, Miko Vucinic og Philippe Mexes kan forsvinne fra den italienske hovedstaden i sommer.

Philippe Mexes har blitt koblet til Milan gjennom hele sesongen. Franskmannens kontrakt utløper ved sesongslutt og det har blitt hevdet at Romas nye eiere vil tilby Mexes en ny og forbedret kontrakt. Milan lurer likevel bak kulissene og har hele tiden gjennom Galliani gjort det klart at de vil tilby Mexes en kontrakt dersom han velger å ikke fornye med Roma.

Corriere dello Sport melder i dagens utgave at Milan står klare til å tilby en fireårskontrakt verdt 4,5 millioner euro per sesong.

Borussia Dortmunds 22 år gamle midtstopper, Neven Subotic, blir allerede blitt pekt ut som Mexes’ erstatter.

Mirko Vucinic skal ha ønsket seg bort allerede i overgangsvinduet i januar, men ble overtalt til å bli til sommer. Vucinics kontrakt utløper i 2013, men han skal være instilt på å forlate Roma i sommer. Blackburn har tilbudt 20 millioner euro, mens et kontraktforslag på 4 millioner euro per sesong venter spissen i Blackburn. Vucinic foretrekker imidlertid en overgang til Inter.

Jeremy Menez skal være misfornøyd med tilværelsen i Roma. Ideen skal allerede ha blitt presentert for Arsene Wenger av hans agent, Migliaccio, som forøvrig også er Samir Nasris agent. Franskmannens kontrakt utløper i 2012.

Kilde: Corriere dello Sport, vocegiallorossa.it