Lecce – Roma: Nytt forsøk på å gjenreise æren

På grunn av neste ukes oppgjør mot Shakhtar Donetsk spilles bortekampen på Via del Mare allerede fredag kveld. Mens Roma ser ut til å ha det mentale ute av kontroll, så har Lecce de siste kampene vist vilje og evne til å kunne forsvare posisjonen i Serie A. Etter å ha slått Juventus, ble det uavgjort mot Brescia sist – og det etter å ha ligget under med 2 mål. En perfekt match for Roma, med andre ord.

Roma har gjort vane av å kaste bort gode ledelser den siste tiden. Først ble en ledelse på 3-0 kastet bort til 4-3, og senest forrige helg klarte Parma å hente inn Romas 2-0 ledelse. Kampen i kveld blir i så måte en påkjenning for en tynnslitt moral selv om Roma skulle ta ledelsen.

I følge Gazzetta dello Sport mangler Giuliatto, Di Michele, Ofere og Ferrario for hjemmelaget. Roma mangler Totti og Rosi, som begge er suspenderte, mens det for ordens skyld også tas med at Adriano er fraværende med sin overvekt og skadede skulder. Montella kommer etter alt å dømme til å fortsette i sin 4-2-3-1 formasjon, som igjen ikke gir rom for Jeremy Menez. Videre ventes det at han vil fortsette å drille De Rossi og Pizarro i en dyp midtbanerolle, med Spalletti-trioen Vucinic, Perrotta og Taddei i rommet mellom midtbane og angrep.

I følge Corriere dello Sport, kan vi vente oss følgende startoppstillinger i kveld:

Lecce (4-3-2-1)

Rosati; Donati, Gustavo, Fabiano, Brivio; Munari, Giacomazzi, Vives; Bertolacci,  Olivera; Jeda

Roma (4-2-3-1)
Doni; Cassetti, Mexes, Juan, Riise; Pizarro, De Rossi; Taddei, Perrotta, Vucinic; Borriello

Kampen spilles fredag kveld kl 20:45 og sendes på Canal+Fotball.