En skammens kveld for AS Roma

3-0 borte mot Shakhtar Donetsk er ille. Det er det ingen tvil om. Men spiller man så dårlig som Roma spilte i kveld så fortjener man ærlig talt ikke bedre, og verre er det ikke med den saken.

Det det derimot er langt verre med er når spillerne til den klubben undertegnede anser som verdens vakreste oppfører seg som de gjorde på Donbass Arena i kveld. Det finnes mange ord som kan beskrive for eksempel Daniele De Rossi i kveld. Drittsekk er en av dem. Feiging er en annen. Taper er kanskje det mest dekkende.

 

Denne artikkelen kunne vært minst fire ganger så lang, noe strengt talt ingen er tjent med. Men en ting skal sies: Dagens Roma fortjener ingenting. Ikke engang en skikkelig kamprapport på asroma.no. Ikke engang å vinne helgens byderby. For i kveld, for første gang siden klubben ble stiftet i 1927, er det faktisk ingen forskjell på Roma og Lazio hva moral, etikk og storhet (eller mangel på det) angår.

 

Kan det bli verre enn dette?