Fiorentina tar i mot Roma i Firenze

Både Roma og Fiorentina har hatt turbulente sesonger og deres tabellplasseringer er nok både et og to hakk under det en hadde sett for seg. Fiorentina har slitt etter at Prandelli forlot skuta ifjor sommer, og den nye sjefen Sinisa Mihaijlovic har ikke fått maksimalt ut av Viola. Roma på sin side har hatt en svært skuffende sesong, både på og utenfor banen. Den siste tiden er imidlertid trenden snudd, noe som kulminerte i derbyseier mot Lazio sist helg. Roma innehar sjetteplassen på tabellen, 4 poeng bak Udinese på den viktige fjerdeplassen.

Vincenzo Montella har tatt ut følgende tropp: Lobont, Castellini, Juan, Mexes, Pizarro, Totti, Taddei, De Rossi, Riise, Perrotta, Borriello, Greco, N. Burdisso, G. Burdisso, Simplicio, Doni, Brighi, Pena, Pettinari, Rosi, Menez

En friskmelder Francesco Totti og Daniele De Rossi som har slitt med småskader. Kun Cassetti er ventet å stå over med skade. I tillegg er Mirko Vucinic ute med suspensjon. 

Mihaijlovic har ikke tatt ut noen tropp enda, men det er ventet at Krøldrup, Jovetic og Frey er ute med skade.

Sannsynlig lagoppstilling Roma (4-2-3-1): Doni; Burdisso, Juan, Mexes, Riise; Pizarro, De Rossi; Taddei, Perrotta, Menez; Totti.

Simplicio, Brighi og Borriello synes som de mest aktuelle utfordrerne.

Sannsynlig lagoppstilling Fiorentina (4-3-1-2): Boruc; Comotto, Gamberini, Natali, Pasqual; Behrami, Montolivo, Vargas; Santana; Mutu, Gilardino.

D’Agostino synes også som en reell utfordrer til denne lagoppstillingen.

Roma har de siste årene fått med seg brukbare resultater hjem fra Firenze. Spillemessig har vi imidlertid slitt fryktelig, og det er forventet at Viola vil gå hardt ut fra start og forsøke en tidlig scoring. Momentum tilhører imidlertid Roma denne gangen, men se opp for Fiorentinas fyrverkeri av en angrepsrekke med Gilardino, Mutu, Vargas og Montolivo først og fremst. De kan skape problemer for alle selv på en gråværsdag..

Kampen vises på Canal+ Fotball og webtjenesten C+Sports, med sendestart kl. 12:25 (avspark 12:30). Kommentator er Per-Jarle Heggelund.

Daje Roma!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UjE3gWmmtNg[/youtube]