DiBenedettos Roma Utopia

DiBenedettoVi avstår fra å melde aprilsnarr, men ryktene fra Roma er så gode at en nesten kan lure. Det synes i alle fall redaksjonen i AS Roma Norge. Det er nemlig ting som tyder på at DiBenedetto drar med seg en ledelse til klubben som ikke bare er knallsterk isolert sett, men også gir god grunn til å være optimistisk for klubbens fremtidige kurs.

Først og fremst ser Gianpaolo Montali ut til å være bekreftet for posisjonen som Chief Operating Officer. Montali skal ha imponert Unicredit i salgsfasen, og anses som en nødvendig bro mellom de to eierstrukturene. DiBenedetto hadde i går et lengre møte med Montali, og alt tyder på at han også bli å se i Romas administrasjon for årene som kommer. Med seg i toppen, får Montali kanskje selskap av Claudio Fenucci, som nå er i Lecce. Fenucci hevdes å være favoritt for stillingen som Chief Executive Officer i nye Roma, melder Il Tempo.

Videre melder VoceGiallorossa i ettermiddag at DiBenedetto skal ha vært i møte med ex-Palermo diesse Walter Sabatini om stillingen som sportsdirektør. Sabatini skal i følge Il Tempo ha presentert en lang liste over talentfulle spillere i Sør-Amerika som skal være aktuelle for nye Roma. Sabatini ventes å bli operasjonell i klubben om ikke så alt for lang tid.

Den store gullkalven i DiBenedettos puslespill er uansett Fabio Capellos høyrehånd i England, og tidligere sportsdirektør i AS Roma. I morgen drar DiBenedetto til Firenze for å møte Franco Baldini, den kanskje mest ettertraktede mannen blant Romanisti i denne fasen. Dersom det oppnås enighet vil Franco Baldini tiltre stillingen som direttore generale, og fungere som leder for den sportslige biten i AS Roma. Problemet som holder dette tilbake, er at Baldini er bundet til 2012 med det engelske FA.

15.april signeres avtalen som starter en ny epoke for AS Roma. Vi er på vei noe bra dersom disse blir å finne i AS Roma fra sommeren.

Kilde: Il Tempo, Voce Giallorossa