Corriere dello Sport: Baldini har sagt ja

Thomas DiBenedetto møtte i går Franco Baldini i Firenze og legger ikke skjul på at det er en mann som fascinerer han.
«Jeg kjente han ikke på forhånd, men første inntrykket var veldig godt. Han er en som kjenner fotball veldig godt, og jeg liker det jeg ser.»

Corriere dello Sport hevder å vite at Baldini allerede har sagt ja til å bli del av den nye Roma. Det vil i så fall bety at han vil tre inn i rollen som direttore generale, mens Walter Sabatini vil fungere som direttore sportivo. Gian Paolo Montali vil være ansvarlig for rapporti istituzionali (institusjonelle relasjoner).

Sabatini skal ifølge samme kilde allerede være i gang med å finne nye spillere. Han jobber i øyeblikket med å kartlegge det sør-amerikanske markedet.

Roma skal også følge situasjonen til Josep Guardiola tett. Guardiolas bekreftet i et intervju med Rai i går at han kan være på vei bort fra Barcelona, selv om han trives.

«Jeg tror min tid nærmer seg slutt i Barcelona. Jeg trives godt, men når du er i en klubb som denne kan du ikke bli for lenge.»

«Neste sesong vil være min fjerde strake sesong i Barcelona. En slik klubb må ha mye mot for å kunne akseptere en trener så lenge, fordi spillerne blir lei av trenerne og omvendt.»

Baldini kjenner Guardiola godt fra hans tid som spiller. Det var nettopp Baldini som hentet Guardiola til Roma i 2002.

Guardiola har kontrakt med Barcelona til 2012.

Kilde: Corriere dello Sport