Roma tar imot Juventus på Stadio Olimpico

Roma tar i morgen kveld imot Juventus på Stadio Olimico i det som blir et uhyre viktig oppgjør spesielt for hjemmelaget. Skal man klare den viktige Cl kvalifiseringen så må Juventus slås her. Det vil isåfall bli første gang på hjemmebane siden maktdemonstrasjonen i 2004!

Det har skjedd mye i Roma denne uken til tross for at det har vært landslagspause. Selv om kontrakten ikke er skrevet under helt ennå så kan vi fastslå at Thomas Di Benedetto har kjøpt klubben, og dette skal og burde forhåpentligvis gi optimisme til laget i kampen om den viktige 4.plassen. Det er også ventet stor aktivitet på det kommende transfermarkedet og det er derfor en del spillere som burde vise seg fram i håp om å bli med laget videre. Ellers har det vært en skuffendes sesong for Romas del som på mange måter kan reddes ved at de klarer å gå forbi Lazio og Udinese. Isåfall må man ha en god sesonginnspurt og det er ikke Roma helt ukjent med.

Juventus har denne sesongen vært veldig ustabile og er per dags dato hele 11 poeng bak Udinese på fjerde plass. De har dermed ikke noen realistisk sjanse til å komme på topp 4 denne sesongen heller og må konsentrere seg om Europa League. Også det kan ryke, så man kan si at dette har vært en katastrofal sesong for en klubb på Juventus sin størrelse. De må derfor også helst vinne skal ikke sesongen bli enda verre enn den allerede er.

Troppen:

Lobont, Castellini, Juan, Mexes, Pizarro, Vucinic, Totti, Taddei, De Rossi, Riise, Perrotta, Borriello, Greco, Burdisso, Simplicio, Doni, Brighi, Pena, Cassetti, Rosi og Menez.

Roma har Julio Sergio ute med skade, men ellers er Cassetti tilbake. Det er usikkert om han eller Burdisso starter på høyrebacken, men de siste rapportene vil ha det til at sistnevnte gjør det. Perrotta er litt i tvil, men starter nok mest sannsynlig med Menez og Vucinic på hver sin side. Juventus på sin side sliter en del mer. Iaquinta, Sissoko og Rinaudo er ute for resten av sesongen, og i tillegg har Chiellini, Traore, Martinez og Del Piero alle måtte kaste inn håndklene etter å ha pådratt seg skader den siste uka.

Sannsynlige startoppstillinger:

Roma(4-2-3-1): Doni, Burdisso, Mexes, Juan, Riise; De Rossi, Pizarro; Menez, Perrotta, Vucinic; Totti.

Juventus(4-3-3): Buffon; Sørensen, Bonucci, Barzagli, Grosso; Marchisio, Melo, Aquilani; Krasic, Matri, Pepe.

Kampen starter 20.45 og går direkte på Canal + Sport 3!

Forza Roma!