Mexes ferdig for sesongen

Philippe Mexes er etter all sannsynlighet ferdigspilt denne sesongen etter kneskaden han pådro seg igår mot Juventus. Mexes legger seg under kniven iløpet av de nærmeste dagene og kan være ute i alt fra 3-6 måneder.

Skaden passer franskmannen og klubben svært dårlig. Mexes har sannsynligvis vært Romas beste spiller i år, og de øvrige midtstopperne har ikke imponert. Mexes’ skade er dermed et kraftig skudd for baugen med tanke på giallorossis sjanser til CL-spill neste sesong.

For Mexes’ sin del så passer skaden om mulig enda dårligere. Hans kontrakt går ut denne sommeren, og han mister nå både muligheten til å vise seg frem, samt at det vil stilles spørsmålstegn rundt skaden hans. I tillegg har han vært en nøkkelbrikke i det franske landslagets renessanse under Laurent Blanc. Både Milan og Arsenal har vært nevnt som fremtidige arbeidsgivere for Mexes, men ingenting er avklart. Heller ikke kontraktsforhandlingene med Roma.

ASRoma.no følger saken.

Kilder: Corierre dello Sport, Football-Italia.