Montella: – Fortsatt mye å spille for

Roma gikk på et skuffende 0-2 tap mot Juventus i helgen. De forspilte dermed muligheten til å ta innpå Udinese og Lazio, som begge gikk på poengtap i helgen. Roma ligger nå seks poeng bak plassen som gir rett til kvalifisering for Champions League.

Laget brente mange sjanser, både treverket og en god Marco Storari var med på å gjøre livet surt for Roma-spillerne. En som lot seg imponere av Juventus-keeperens prestasjoner var Roma-sjef Vincenzo Montella:

– Storari var veldig viktig for dem og hadde mange fantastiske redninger. Vi skal heller ikke glemme at han er et resultat av Romas ungdomsakademi. Du kan se at han er trent opp på en god måte, skryter Montella. Mitt største problem denne kvelden var imidlertid ikke Storari. Det var altfor stor strekk i laget. I andre omgang presset Juventus mer og mer, og til slutt scoret de på en kontring akkurat i det jeg skulle gjøre et bytte, avslutter Roma-treneren.

Roma-treneren var heller ikke helt fornøyd med nøkkelspillere, og det var spesielt to han pekte ut som spilt under pari:

–  Jeg hadde forventet mer av spillere som Menez og Vucinic. De jobbet hardt, men når du spiller med tre angripere har du ikke råd til å bomme på slike sjanser. I forhold til måten vi hadde forberedt oss til denne kampen, hadde jeg forventet jeg mer av dem, konkluderte han.

Selv om laget nå har seks poeng opp til Champions League plass, er det fortsatt mye å spille for skal vi tro Montella:

–  Hvis vi skal se på de positive aspektene av kampen, hadde vi en god første omgang hvor vi spilte godt og traff tverrliggeren. Sesongen er langt ifra over og vi har fortsatt mye å spille for, avslutter han.

En som har troen på at Roma kan klare å komme blant de fire beste er den nye eieren Thomas DiBenedetto:

– Vi må bare legge denne kampen bak oss så fort som mulig å se framover, utalte DiBenetto rett etter kampen. Jeg har troen på at spillerne kan prestere på et høyt nivå resten av sesongen, og de kan med litt flaks ta igjen luken på seks poeng og kapre Champions League plassen, avsluttet han optimistisk.

Skrevet av Dag Bendixen

Kilder: Goal.com, footballcurva.com