Coppa Italia: Roma-Inter

I kveld er det duket for storkamp i Coppa Italia når Roma tar imot Inter hjemme på Stadio Olimpico. Selv om ikke Coppa Italia har den største appellen i Italia er dette et viktig oppgjør for begge lag. Spesielt for Roma som kan bli det første laget som har vunnet Coppa Italia 10 ganger. Både Roma og Juventus står med 9 triumfer. Skulle det bli en til vil det gi sølvstjerne på drakten til høsten! Dette er forøvrig den første kampen av to i semifinalen og returoppgjøret spilles i Milano i mai.

Både Roma og Inter har hatt en miserabel sesong. Roma tapte 2-6 sammenlagt for Shakthar i Champions League, og i serien ligger de hele 7 poeng bak Lazio på fjerde plassen med 5 kamper igjen å spille. Inter på sin side er mer eller mindre ute av gullkampen etter tapet mot Parma i helga og i Champions League kvartfinalen tapte de hele 3-7 sammenlagt mot Schalke 04. Coppa Italia virker derfor å være det eneste som kan redde noe av æren for begge lag nå i sesongavslutningen.

Romas tropp: Lobont, Castellini, Juan, Pizarro, Vucinic, Taddei, Loria, De Rossi, Riise, Perrotta, Borriello, Greco, N.Burdisso, G.Burdisso, Simplicio, Doni, Brighi, Pena, Pettinari, Caprari, Cassetti, Rosi og Menez.

Inters tropp: Julio Cesar, Castellazzi, Orlandoni, Zanetti, Lucio, Maicon, Ranocchia, Materazzi, Chivu, Faraoni, Nagatomo, Stankovic, Motta, Sneijder, Kharja, Mariga, Cambiasso, Obi, Coutinho, Pazzini, Milito og Pandev.

For Roma er Mexes og Julio Sergio ute med skader, mens Totti fortsatt er suspendert. Borriello får dermed sjansen ifra start igjen i Tottis fravær. For Inter er Samuel, Suazo og Eto’o ute med skader. Eto’o skadet seg i helgens kamp mot Parma, men heldigvis for Inter er Milito tilbake igjen.

Forventede lagoppstillinger:

Roma: Doni; Cassetti, Burdisso, Juan, Riise; Pizarro, De Rossi; Taddei, Perrotta, Vucinic; Borriello.

Inter: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Ranocchia, Nagatomo; Zanetti, Cambiasso, Stankovic; Sneijder; Milito, Pazzini.

Dommer: Rizzoli

Kampen har kampstart klokken 20.45!

Forza Roma!