Bråk mellom Montella og Menez

Det har tilsynelatende føyet seg enda et problem til den allerede problematiske hverdagen i verdens vakreste klubb.

At Jeremy Menez tidvis har en holdning og instilling som til tider grenser til atferdsproblemer er noe selv de sløveste blant oss må ha fått med seg, men det ble tydeligvis for mye for Vincenzo Montella på Trigoria i går. Montella selv vet et og annet om profesjonalitet, og brukte ifølge Il Corriere dello Sport et kvarter på å skjelle ut Menez under treningsøkta på onsdag. Begrunnelsen for tiraden var, ikke overraskende, franskmannens slappe og negative holdning siden Montella tok plass i trenerstolen.

Menez har tidligere i år fotalt L’Equipe at han ikke forstår hvorfor han ikke får spille mer under L’aeroplanino, samt hintet til at han kan være på vei ut av klubben. Franskmannen har utvilsomt t talent utenom det vanlige, og har nok av beundrere i toppsjiktet både i Serie A og Premier League.

 

Cassano, anyone?

 

 

 

 

Kilder: Football Italia, Il Corriere dello Sport.