Nedrykksklare Bari neste hinder for Roma

Kampen om CL-plassen fortsetter, og i kveld er det nedrykksklare Bari som er motstander for et Roma som er nødt til å ta tre poeng for at håpet om en topp 4 plassering skal leve videre. Etter tapet mot Sampdoria er Bari allerede klar for Serie B, men Bari-trener Mutti har ingen planer om å hjelpe Roma…

Bari er klar for Serie B, og har dermed ikke annet enn æren å spille for når de i kveld tar imot Roma på Stadio San Nicola. Det lange skadefraværet til Paulo Barreto har ikke hjulpet laget i deres kamp om å holde seg i Serie A, og en rekke andre skader har heller ikke gjort saken lettere for klubben. Roma på sin side har også slitt denne sesongen, og hadde nok helst sett at de fremdeles kjempet om en Scudetto fremfor å kjempe om en CL-plass med bl.a. lazio.

Etter den meget viktige seieren mot Udinese, gikk Roma på en smell hjemme mot Palermo med Roma Club Norvegia på plass på Stadio Olimpico. Forrige helg ble det seier igjen, og ettersom de øvrige resultatene til CL-utfordrerene til Roma smilte til oss er sjansen fremdeles til stede for å kapre den viktige fjerdeplassen. Montella håper 68 poeng skal være nok til en CL-plass, og da må 3 poeng sikres i dag. L’aeroplanino håper nok også på at en eventuell CL-plass vil gi han fornyet tillit av Romas nye eier, og en sjanse til å ta fatt på en ny sesong som trener for klubben.

Bari må klare seg uten Gregory Rudolf (suspensjon), mens nevnte Barreto, Kutuzov, Masiello, Castillo og Okaka er ute for resten av sesongen. Dermed ligger alt til rette for en sjelden norsk duell i Serie A mellom Riise og Huseklepp. Bari-trener Mutti har hintet om en 4-3-1-2 formasjon med Bentivoglio som trequartista bak nevnte Huseklepp og Rivas.

Roma mangler som kjent Mexès, som etter alt å dømme har spilt sin siste kamp for Roma, samt Julio Sergio.

Forventede lagoppstillinger:

Bari: Gillet – Masiello. A, Glik, Belmonte, Parisi – Donati, Almiron, Gazzi – Bentivoglio – Rivas, Huseklepp

Roma: Doni – Cassetti, Burdisso. N, Juan, Riise – Brighi, De Rossi, Taddei – Perrotta – Vucinic, Totti

Daje Roma!