Coppa Italia: Inter – Roma

I kveld er det duket for returoppgjøret i semifinalen når Inter tar imot Roma hjemme på Giuseppe Meazza. Inter vant som kjent det første oppgjøret 1-0 etter scoring av Stankovic, så Roma har en meget vanskelig oppgave foran seg. Skulle de klare å beseire Inter venter Palermo i finalen på Stadio Olimpico.

Inter har til tross for at de ligger på 2.plass hatt en dårlig sesong. Med tanke på at de vant alt som var sist sesong, så er det nok ganske skuffendes at det kun kan bli Coppa Italia trofeet i år. Det hjelper nok heller ikke at byrival Milan vant scudettoen i helga som var da de gjestet Stadio Olimpico. Roma på sin side har heller ikke hatt det lett i år. Fra en litt uventet Cl exit til mildt sagt variable resultater i Serie A. Roma har tidvis ligget langt bak i kampen om den viktige 4.plassen, men med to runder igjen å spille ligger de 2 poeng bak Udinese på 4.plassen. Det er håp, men Udinese må gå på en smell, samtidig som at vi vinner våre to kamper. 

Inters tropp: Julio Cesar, Castellazzi, Orlandoni, Zanetti, Lucio, Maicon, Materazzi, Samuel, Chivu, Faraoni, Nagatomo, Natalino, Motta, Kharja, Mariga, Cambiasso, Obi, Coutinho, Pazzini, Eto’o, Milito og Pandev.

Romas tropp: Lobont, Castellini, Juan, Pizarro, Vucinic, Loria, De Rossi, Riise, Perrotta, Borriello, Greco, G.Burdisso, Julio Sergio, N.Burdisso, Simplicio, Doni, Caprari, Florenzi, Antei, Cassetti, Rosi og Menez.

Roma har Mexes og Brighi ute med skade og i tillegg soner Totti og Taddei. Borriello får dermed en etterlengtet kamp fra start igjen, mens også Greco ser ut til å få gjøre det samme istedenfor Menez. For Inter er Cordoba, Stankovic og Sneijder ute med skader, mens Ranocchia er suspendert.

Forventede lagoppstillinger:

Inter: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Chivu, Nagatomo; Zanetti, Cambiasso, Motta; Coutinho; Eto’o, Pazzini.

Roma: Doni; Rosi, Burdisso, Juan, Riise; Pizarro, De Rossi; Greco, Perrotta, Vucinic; Borriello.

Dommer: Daniele Orsato

PS: Dette blir Javier Zanettis 1000 offisielle kamp i karrieren og vi kan ikke annet enn å gratulere den sympatiske argentineren!

Kampstart er klokken 20.45!