1-1 og ut av Coppaen

Returkampen i semifinalen i Coppa Italia endte 1-1, og Roma får intet sølvtøy å pusse i år heller.

 

Rammen var satt på forhånd, og Roma måtte ut på San Siro og angripe. Inter vant som kjent 1-0 på Olimpico, og med de siste års resultater Giallorossi har hatt i Milano, var ikke oppgaven uoverkommelig. I tillegg sparte Inter flere av spillerne sine.

Dette var en kamp gjestene abslout burde vunnet til tross for at Eto’o ga forsvarende mester ledelsen. Da ett kvarter gjesto, trodde Borriello han hadde gollet, men lærkula rullet fra den ene stolpen, langs streken, for den traff stolpe nr 2! Det var en av de kvellene det ikke ville seg for Ulvene, og er veldig beskrivende for inneværende sesong.

Omsider skulle Marco Borriello score et etterlengtet mål, både for ham og for et jagende Roma. Det spennende talentet Gianluca Caprari slår inn fra høyre, og treffer den utlånte Milanspissen, hvis slår en aldrenede Lucio i lufta. Ballen svever over Julio Cesar, og lander i motsatt ende av nettet. Endelig uttelling!

Inter burde muligens hatt straffe etter Juan behandlet Milito litt i tøffeste laget, men dommeren valgte å overse det.

Burdisso havnet også i klammeri med sine tidligere lagkamerater på Inter-benken i det kampen ebbet ut. Totti sto som kjent over pga. karantene fra fjorårets finale, og Taddei sonet gule kort. Om byttet Montella foretok seg i pausen, med Greco inn for Pizarro, er i skrivende øyeblikk et usikkerhetsmoment i forhold til skade. Det man imidlertid vet, er at De Rossi spilte videre med en trøkk i ribba.

 

I en liten bi-setning kan man vel også nevne at Javier Zanetti (som har spilt fotball siden yngre jernalder) markerte sin kamp nr 1000!

 

Alt i alt er det skuffende å ryke ut i semifinalen, men nå må all fokus rettes mot å hente inn Udinese, og kapre den siste Champions League plassen, slik at 2011-2012 kan bli en stor sesong for Giallorossi!

 

Forza Roma!

 

Doni; Cassetti, Juan, Burdisso, Risse; De Rossi, Pizarro (Greco 46); Perrotta, Fabio Simplicio (Vucinic 56), Ménez (Caprari 74); Borriello

Inter: Julio Cesar;  Maicon, Lucio, Chivu, Nagatomo; Cambiasso, Mariga, Zanetti; Kharja(Thiago Motta 75), Eto’o; Pazzini (Milito 68)

Mål: Eto’o (58), Borriello (84)

 

 

Kilder: Gazzetta.it & football-italia.net