De Rossi ferdig, Perrotta med

Etter at videobevis er blitt gjennomgått av det italienske fotballforbundet, er konklusjonen at Daniele De Rossis suspensjon på tre kamper står, men at Perrotta får redusert sin straff til to kamper.

 

Daniele De Rossi albuet ned Simone Bentivoglio i kampen mot Bari for en serierunde siden, og det var heller ikke forventet at De Rossi ville slippe noe lett unna etter den stygge hendelsen. Det var en tent De Rossi som gjorde en heltemodig innsats i onsdagens kamp mot Inter i Coppa Italia, så han vil bli savnet. Når i tillegg Brighi ser ut til å ha pådratt seg en skade i låret, er det mest sannsynlig Leandro Greco som stepper inn i De Rossis posisjon i de siste tre kampene. Alternativet er Fabio Simplicio, et alternativ som heller ikke er usannsynlig, alt etter hva Montella ønsker.

 

Simone Perrotta var også ute og slengte med armene, men hans slag i ryggen på Andrea Masiello kan vel mildt sagt regnes som et slag. Nærmere ‘et puff i fartsretningen’. Dette har også det italienske fotballforbundet fått med seg, og sørget for at Perrotta får med seg siste runde av årets sesong som går hjemme mot Sampdoria 22. mai.

 

 

Kilde: Goal.com