Ancelotti ferdig i Chelsea

Carlo Ancelotti fikk ikveld sparken i Chelsea. Dette bekreftes i en pressemelding på Chelseas offisielle nettsider. Ancelotti ledet de blå fra London til to titler i sin første sesong, men andreplass i år var ikke nok for en kravstor Roman Abramovitsj.

Ancelotti, som har lang fartstid i Roma som spiller, har ved flere anledninger uttalt at det en dag ville vær en drøm å trene Giallorossi. Hvilken anledning ville vært bedre å overta enn i sommer? Carlo Ancelotti seiler nå opp som den desidert største favoritten til jobben som trener for AS Roma.

Imorgen reiser en av Romas nye eiere, James Pallotta, til London. I utgangspunktet skal han prate med Franco Baldini om stillingen som Direttore Generale. Undertegnede setter noen pund på at de opprinnelige planene for denne reisen allerede er endret…

ASRoma.no følger utviklingen.