Lyst til å være publikummer på «Hvem kan slå Aamodt og Kjus»?

Norges idrettshistories radarpar nummer én, Lasse Kjus og Kjetil André Aamodt, måler styrke med kjente idrett- og underholdningsprofiler i et av nordens største gameshow. 14.juni danner vår egen John Arne Riise tospann med Odd-Bjørn Hjelmeset i et forsøk på å slå alpinistene!

TV Norge har i den anledning invitert norske Romanisti til å delta på innspillingen på Fornebu. Som publikummer vil man utover opplevelsen også få noe å spise, en såkalt goodiebag, samt delta i trekning om en kaffemaskin av typen Nescafe Dolce gusto, som utvilsomt kan komme godt med til mercatosommeren!

Opptak er på Fornebu-Hangar B (under det gamle flytårnet), med oppmøte kl 16:45 og varighet til ca 22:00. For å komme seg dit kan man ta buss 31 fra Jernbanetorget/Nationalteatret. Stoppet heter Telenor Arena, og man går deretter til flytårnet. Aldersgrense for arrangementet er 14 år (kan tøyes litt om noen er rett under aldersgrensen). Venner og familie er også hjertelig velkomne!

Hvis du/dere ønsker å delta, send en mail til Madeleine Hagen (madeleine.hagen@rubicontv.no) i Rubicon TV. Påmelding er bindende. For ytterligere informasjon om arrangementet henvises det også til Madeleine Hagen!

Vel møtt!

/RCN