Roma Club Norvegia: Samarbeid med Josimar

Roma Club Norvegia ønsker med dette å annonsere at vi har inngått et samarbeid med fotballbladet Josimar! Avtalen innebærer at man ved inngåelse av årsabonnement kan velge å gi 10% av prisen (60 kr) tilbake til fellesskapet i supporterklubben. Årsabonnementet med 10 utgaver av Josimar koster 599 kr, og bestilles herfra. Ved bestilling velger du helt enkelt Roma Club Norvegia fra listen, og får deretter 10 utgaver av Josimar sendt hjem i posten – samtidig som du støtter driften av supporterklubben!

Vi lar Josimar presentere seg selv, dersom du ikke allerede er kjent med bladet:

Josimar er et månedlig magasin om fotball, der fokuset ligger bakenfor de ukentlige nyhetsoppdateringene. Utgangspunktet for stoffvalget er ikke ligaplassering, toppscorerlisten, lønnsøkninger eller de siste sladre-historiene om de store stjernene. Isteden ønsker bladet å ta leseren under overflaten, og presentere fotballens historie, kultur, sosiologi samt sportens mange spennende profiler og fortellinger. Flesteparten av artiklene i bladet vil være forfattet av skribenter med annen bakgrunn enn fra sportsjournalistikk. Av og til vil du imidlertid finne oversatte tekster skrevet av kjente penner fra aviser og magasiner i utlandet.

Roma Club Norvegia har snart ettårsdag, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre tilbudet til våre medlemmer. Målsettingen vi jobber ut i fra er at vi skal kunne tilby flest mulig nordmenn et best mulig tilbud til en lavest mulig pris. Det er i så måte også aktuelt for oss å inngå samarbeid med kommersielle aktører som kan tilby supporterklubben fordelaktige løsninger.

Vi har hittil vært svært restriktive med tanke på hvilke samarbeid vi inngår, rett og slett fordi vi ikke ønsker at asroma.no skal være fylt av annonser og anbefalinger vi ikke er helt komfortable med. Når vi inngår et samarbeid med Josimar er det derfor et uttrykk for at vi synes bladet rett og slett er knallbra! Josimar fyller et tomrom i norsk fotballitteratur, med både alternative innfallsvinkler og et langt bredere spekter enn hva man er vant til i norsk fotballjournalistikk. Dersom du er interessert i å lese mer, anbefaler vi å ta en titt på utgave 1 fra 2011, som er tilgjengelig for gratis nedlasting her.

Vi kommer tilbake utover sommeren med flere nyheter om supporterklubben, herunder en rapport om alt som har skjedd i tiden som har gått, og alt vi ønsker å få til i tiden som kommer.

I mellomtiden kan du bestille abonnement på Josimar her!

En riktig god helg til alle!

Med vennlig hilsen

Thomas Høy
President

på vegne av styret
Roma Club Norvegia