Programmet for de kommende ukene

Ferien nærmer seg slutten, og denne uken møtes spillerne igjen for sesongoppkjøring. Samtidig ventes DiBenedetto til Roma for å presentere nye eiere, trenere og spillere. ASRoma.no har utarbeidet en lett oversikt over programmet for de kommende ukene.  Enkelte av disse datoene er naturligvis bekreftet (hele Brunico-programmet), mens andre er langt mer tentative. Vi går uansett inn i en spennende tid, og dekningen får du her på asroma.no.

Mandag 11.juli
Ingenting notert her. Sannsynligvis kommer mandagen i stor grad til å handle om den siste finpussen på nye signeringer. Erik Lamela er signert, og det samme er sannsynligvis Bojan, Jose Angel og Loic Nego. Jakten på en ny keeper fortsetter (Stekelenburg, Kameni, Romero?), mens Sabatini har lovet ytterligere 2 nye spillere; en forsvarsspiller og en midtbanespiller. Hvorvidt disse blir å finne i Roma denne uken, er imidlertid en helt annen sak.

Tirsdag 12.juli
Luis Enrique ventes å komme til Trigoria på tirsdag. Treneren skal presenteres, men det er sannsynlig at han blir presentert sammen med DiBenedetto, eventuelt også nye spillere.

Onsdag 13.juli
Ferieslutt for laget og samling på Trigoria. Her vil det gjennomføres fysisk sjekk av alle spillerne, og antakeligvis et møte mellom Luis Enrique og spillergruppen. Det er også ventet at  Thomas DiBenedetto ankommer Roma og Trigoria denne dagen. DiBenedettos presentasjon kan komme på onsdag, men det avhenger naturligvis av når han lander i Roma og hvor pigg man er etter en transatlantisk flight.

Torsdag 14.juli
Presentasjon av DiBenedetto og Luis Enrique, samt muligens nye spillere? Sannsynligvis blir det slik.

Fredag 15.juli
Avreise Brunico. Gruppen ankommer Riscone og Hotel Royal Hinterhuber ca kl 19:00.

Søndag 17.juli
Treningskamp mot et sammensatt lag fra lokalområdet. Slike oppgjør pleier å ende i målkalas. Denne kvelden arrangerer også Roma Club Trentino en velkomstaften for supporterne som har tatt turen til alpene.

Tirsdag 19.juli
Supporterdag! Dette blir en tradisjonsrik kveld der alle barrierer mellom spillere og supportere brytes ned, og alle prater med alle. Festlighetene begynner kl 19:00. Spillerne vil bli presentert for supporterne denne kvelden, og AIRC vil komme med en hilsen til supporterne. Videre blir det (av alle ting) en konsert med et Antonello Venditti Tribute Band fra Vicenza. Høres ut som en minneverdig kveld!

Lørdag 23.juli
Treningskamp mot FC Südtirol kl 17:00

Tirsdag 26.juli
En slags trekant-treningskamp mellom AS Roma, Paris St.Germain og Wacker Innsbruck. Litt uvisst hvordan dette vil fortone seg, men kampen (kampene?) spilles i alle fall Innsbruck.

Etter dette drar laget tilbake til Trigoria for å fortsette sesongoppkjøringen der. Etter dette vil det også bli flere mer seriøse treningskamper. Disse har ikke blitt offentliggjort ennå.