ASRoma.no feirer 5-årsjubileum!

For fem år siden ville et knippe unge romanisti  gjøre noe mer enn å engasjere hverandre. Vi  trålte ulike forum på nettet, men alle hadde vi et felles ønske om en nettside og et forum utelukkende for romanisti, for mer inngående diskusjoner om la Roma. Det startet med et løselig diskusjonsforum. Resultatet ble ASRoma.no og offisielle Roma Club Norvegia.

Fem år og mange fine sesonger senere står vi her med en flunkende ny nettside med opptil 1800 lesere daglig, og en offisiell supporterklubb med nær 200 medlemmer. Vi bak siden og supporterklubben er utrolige stolte og ydmyke over å kunne engasjere så mange romanisti.

Vi nøyer oss imidlertid ikke med dette og jobber med å utvikle både nettside og supporterklubb den kommende sesongen. Hvor befinner vi oss om fem år…?

En stor takk til alle våre trofaste lesere. Denne utviklingen hadde aldri vært mulig uten dere.

Styret i Roma Club Norvegia / ASRoma.no