Cæsars hjørne – turen går til Italia

Det har lenge vært en uttalt målsetning fra meg å vekke denne spalten til live. Det siste året har tiden beklageligvis ikke strukket til. Denne høsten blir ting imidlertid annerledes. Jeg flytter til Milano.

Før Milano går turen til Roma, hvor jeg skal være i ca. tre uker. Jeg reiser ned 15. august, og blir værende der til 2. eller 3. september. Med andre ord midt i mercatoinnspurten. Deretter går altså turen til Nord-Italia, hvor jeg etter planen skal være i Milano i et år. Det kan fort bli fristende å bli lenger…

AS Roma vil gå som en rød tråd gjennom hele spalten. Fokus vil imidlertid være på mer hverdagslige ting som ikke like lett lar seg observere på avstand. Jeg ønsker å ta del i og formidle den lidenskapen og pasjonen for fotball som finnes i støvellandet. Tematikken vil derfor variere som sommerværet på Østlandet om dagen, og formfriheten stor. I utgangspunktet vil jeg forsøke å oppdatere spalten ukentlig. Mer sporadiske oppdateringer vil imidlertid skje på twitter, og her kan du følge meg på @GiulioCesare.

Håper Cæsars hjørne kan bli et fint supplement til en side som fra før av tar sikte på å gi deg som norsk romanista alt du trenger av info om klubben, spillerne og overgangsmarkedet. I motsetning til vanlige nyhetssaker vil du kunne kommentere og komme med innspill direkte på artikkelen.

Buona giornata!