Skribent for asroma.no?

Det er en særdeles spennende situasjon i AS Roma om dagen. De siste ukene, for ikke å si månedene (årene?), har vi fulgt situasjonen rundt eierskapsskifte tett. De siste ukene har vi sett et «nytt Roma» sakte med sikkert ta form. Ut har dessverre John Arne Riise forsvunnet, i tillegg til bl.a. Jeremy Menez, mens Bojan og Erik Lamela er blant nyervervingene. Vi gjør vårt beste for å holde alle dere nordmenn som følger AS Roma best mulig oppdatert på hva som rører seg i klubben, og retter nå en henvendelse til alle dere som er interessert i å bidra på siden vår til neste sesong. Dette innebærer i hovedsak previews og kamprapporter opp mot Romas kamper, generelle nyheter og artikler rundt klubben.

Vi i asroma.no gjør som AS Roma, og vil før den kommende sesongen fornye oss. Det vil si at alle som vil bidra, inkludert dere som har bidratt tidligere, må sende inn en søknad til oss for å bli vurdert. Vi ber derfor om at dere skriver en nyhetssak/artikkel om Roma, i tillegg til litt informasjon om deg selv. Nyheten trenger ikke være sann, men vil bare bli brukt som et vurderingsgrunnlag for skriveferdigheter. Send e-posten til webmaster@asroma.no

Kriteriene er at du:

– har tid til å kunne delta fast (pr. dags dato har man som skribent et medansvar med to andre hver tredje uke for nyhetene på asroma.no)

I så måte er det fordelaktig om man er student, evt. vet at man faktisk har tid til å bidra fast på sidene våre, slik at ikke det for ofte blir for mye som må delegeres til andre.

– en relativt høy standard på språk i artikkel/nyhets-sammenheng. Gode kunnskaper i engelsk er en stor fordel, og andre språk i tillegg er en bonus.

asroma.no driver på frivillig basis, så det er med andre ord ingen godtgjørelse for å bidra, men du får til gjengjeld verdifull erfaring ved å skrive nyhetssaker på nett, samt muligheten til å bidra rundt et emne man er oppriktig interessert i.

Vi vil komme tilbake til dere etterhvert som sesongen nærmer seg, og gi beskjed om hvem som vil være med som skribent for kommende sesong, samt informasjon om de mer praktiske aspektene rundt hvordan oppdateringer på asroma.no gjøres.

Frist for søknad er om to uker, altså innen utgangen av fredag 12.august.

Vi høres!