Sky Sport: – Kjær klar innen 48 timer

Gazzetta dello Sport rapporterte søndag morgen at Simon Kjær var på vei til Roma på en lånovergang verdt €2m, med opsjon på kjøp for €8m. Disse rapportene ble ytterligere støttet utover dagen. Sky Sport gikk enda lenger og hevdet Kjær var enig med Roma om sin personlige avtale. En femårskontrakt verdt 1,5 millioner euro per sesong.

Roma er forhandlinger fortsatt med Wolfsburg. Følg utviklingen under.

Tirsdag 16. august

14:45

Sky Sport hevder at Roma og Wolfsburg er enige; Simon Kjær er klar for Roma innen 48 timer. Han kommer på lån for €2m, og Roma kommer til å ha opsjon på å kjøpe spilleren til €8m. Kjær kommer til å tjene €1,5m netto i året, ifølge SkySport.

Mikkel Beck, spillerens agent, benekter imidlertid overfor Romagiallorossa.it at han har vært i kontakt med Walter Sabatini. Han sier også at Roma må komme med enighet med Wolfsburg dersom de ønsker å hente spilleren. Hvorvidt Beck snakker sant, er imidlertid en helt annen sak.


Mandag, 15. august

13:00

Corriere dello Sport hevder i dag deres papirutgave at vi nærmer oss sluttfasen i forhandlingene mellom Roma og Wolfsburg for Kjær. Sabatini skal ifølge avisen ha jobbet intensivt med saken i går og distansen mellom en enighet med den tyske klubben skal nå være veldig kort. Som i går i kveld hevder avisen at Sabatini vil jobbe med å finpusse de siste detaljene før avtalen kan presenteres mot slutten av denne uken.


Søndag, 14. august

19:00
Kjærs agent, Mikkel Beck, benekter å ha vært i samtaler med Roma. Han sier ifølge Gazzetta at han ikke har planlagt å møte Roma og at hans klient kun har fokus på Wolfsburg.

21:00
Italiensk media insisterer på at Kjær har sagt ja, til tross for agentens uttalelser. Vocegiallorossa hevder Roma er i forhandlinger med Wolfsburg om en overgangssum som tilfredsstiller for begge parter. Wolfsburg er ikke interesserte i en låneavtale, og Roma forsøker nå å komme til enighet om en permanent løsning.