Luis Enrique angrer ikke på laguttaket

Mange rynket nok litt på nesen da både Totti og Borriello befant seg på benken fra start i gårsdagens kamp mot Slovan Bratislava. Luis Enrique uttalte etter kampen at han ikke angret på laguttaket, og at han tok ut de 11 han mente var best i forhold til denne kampen.

«Jeg valgte de 11 spillerne jeg vurderte som best for denne kampen», fortalte Romas nye trener. «Jeg angrer ikke på avgjørelsene jeg tok. I første omgang skapte vi flere sjanser, og de kom ikke i nærheten av målet vårt, men vi var ikke kald nok til å gjøre sjansene våre tellende.»

«Vi var overbevist i pausen om at vi kunne vinne, men vi kan ikke tenke på dette nå. Når du faller, må du reise deg opp igjen», fortsetter Luis Enrique. «Resultatet er en katastrofe, men jeg så et godt Roma mot et lag som lå bakpå. Vi klarte ikke å vinne i Bratislava, men la oss håpe vi klarer det neste torsdag.»

Returoppgjøret spilles som kjent førstkommende torsdag klokken 20:45, og blir Romas første hjemmekamp etter at Roma formelt står under nye eiere. «Returoppgjøret er litt mer komplisert nå, og vi trenger støtten fra fansen vår», avsluttet Luis Enrique.

Christian Panucci, mannen som gjerne løp over hele banen bare for å si et par «velmenende» ord til dommeren om han følte seg noe uenig i dennes avgjørelser, hadde også sitt å si etter tapet i gårsdagens Europa League-kamp. «De vil begynne sesongen med en rekke usikkerhetsmomenter», sa Panucci til Sky Italia. «De tapte mot et beskjedent lag i dag, selv om de har sjansen til å snu det i returkampen i neste uke. De lider helt klart på grunn av alt som har skjedd over sommeren – eierskifte, de mange usikkerhetene rundt spillerkjøp og spillersalg, rundt treneren som sakte men sikkert prøver å bygge et lag, men det er helt klart at de mangler spillere.»

«Den nye luften på Trigoria har ikke dukket opp enda. Laget er fremdeles litt ubestemmelig, og de sliter med å spille på den måten de forventes å spille», sier Panucci. Han hadde også sitt å si om angrepsduoen Totti og Borriello. «Jeg sa allerede i fjor at jeg trodde Totti og Borriello kom til å slite med å spille sammen. Jeg kan ta feil, men det er hvert fall min tanke rundt det. Man kan spille akkurat slik man vil, til og med slik som Barcelona gjør, men dette er to spillere med lignende karakteristikker, og de passer ikke sammen. En av dem vil sannsynligvis bli satt ut av laget for Erik Lamela», avslutter den tidligere Roma-forsvareren.

 

 

Kilde: www.football-italia.net