Markus Henriksen kobles til Roma – agenten: «Ingen kommentar»

Det var Sky Sport som fredag kveld serverte den noe overraskende nyheten om at Rosenborgs Markus Henriksen kan være neste navn på blokken til Walter Sabatini. Nyheten gjengis av LaRoma24.it i deres kveldsspalte om overgangsnyheter. Ajax’ Christian Eriksen trekkes også frem av Sky Sport som en ønsket signering, men TV-kanalen mener imidlertid å vite at Eriksen blir for dyr for Roma. Derfor skal også Markus Henriksen være mer aktuell.

I timene før oppgjøret mot Slovan Bratislava uttalte Romas daglige leder Claudio Fenucci at klubben kom til å hente to nye midtbanespillere, hvorav den ene skulle være kjent i media, mens den andre hadde et navn som hittil bare var kjent i hodet til Walter Sabatini. Walter Sabatini har tidligere også uttalt at Roma kommer til å signere en ung midtbanespiller i løpet av sommeren. Begge uttalelsene sannsynliggjør påstanden fra SkySport, som normalt er svært treffsikre på overgangsnyheter.

ASRoma.no var lørdag ettermiddag i kontakt med Markus Henriksens agent, Lars Petter Fosdahl, som ikke ønsket å uttale seg om saken: «Dette har jeg ingen kommentar til. Det betyr ikke at jeg verken avkrefter eller bekrefter, men vi kommenterer aldri slikt». Vi følger en eventuell utvikling videre.