Wolfsburg tilbakekaller Kjær

Simon Kjærs planlagte overgang til Roma kan gå i vasken. Kjær snakket i går etter den medisinske testen om hvor fornøyd han var med å komme til Roma. I dag skulle etter planen papirene underskrives. Her har det oppstått uenigheter.

Roma trodde de var enige med Wolfsburg om en låneavtale for den danske midtstopperen med opsjon på kjøp. Den tyske klubben sendte i dag overgangspapirene til hovedstaden. Her har den tyske klubben oppført overgangen som en låneavtale med tvunget kjøp ved sesongslutt. Overgangen har dermed blitt satt på vent. Samtidig har Wolfsburg beordret Kjær tilbake på jobb i Tyskland.

Kjær har allerede besøkt treningssenteret på Trigoria og snakket med Luis Enrique under besøket. Han er ventet tilbake i Roma først når klubbene har kommet til enighet om de siste detaljene. Sabatini vil etter all sannsynlighet forhandle fram en enighet om de siste detaljene. Det høres absurd ut at Roma skulle gi opp en spiller de har fulgt i fem uker og som har bestått den medisinske testen. På en annen side er det ventet at Wolfsburg tar i betraktning Kjærs desperate ønske om returnere til Italia.

Vi følger utviklingen videre.