DiBenedetto intervjuet av Sky

Thomas DiBenedetto blir ikke overraskende stilt spørsmålet om hans syn på Luis Enrique og Totti, hvorpå han svarer: «Jeg beundrer Francesco Totti. Han er en stor spiller, kanskje den største de siste 50 årene. Det er en spiller som er viktig for oss og vårt prosjekt, men treneren vil alltid ta avgjørelsene om hvem som spiller og når de spiller. Jeg støtter treneren fullt ut.»

Et annet tema presidenten berører er De Rossis situasjon. En situasjon som har bekymret flere fans. Presidenten derimot legger ikke skjul på hva han ønsker: «Vi håper De Rossi spiller karrieren ut i Roma. Vi håper han også vil det, men avgjørelsen er opp til han. Han er en romer, en stor spiller, en spiller som spiller for det italienske landslaget og alt dette er pluss for oss.»

Det var knyttet stor spenning til DiBenedettos reaksjon etter fadesen mot Slovan Bratislava i Europa League, men den tidlige exiten bekymrer ikke presidenten: «Jeg tror det kan være en fordel å være ute av Europa League også. Det gir de eldre spillerne mer tid til hvile og bedre tid til de skadede spillerne til å returnere i aksjon. Treneren vil også ha bedre tid til å forberede seg til kamper. Laget kan vokse og bli sterkere på denne måten.»