Kjærs agent avblåser dramatikk

Simon Kjærs agent avblåser enhver dramatikk rundt klientens retur til Tyskland. I et intervju med danske TV2 uttaler agenten følgende rundt Kjærs retur til Tyskland: «Vi ble enige med Wolfsburg om at det var bedre for Kjær å reise tilbake til klubbene ble enige. Så lenge forhandlingene tar lengre tid enn planlagt er det ingen poeng i å sette der nede uten å kunne gjøre noe. Det er ingen dramatikk i det.»

Sett gjennom norske øyne kunne Kjær like godt blitt i Roma. Med landskamp mot Norge rett rundt hjørnet er det viktigere for Kjær. ifølge agent Mikkel Beck, å tilbringe tiden på treningsfeltet istedenfor det han kaller fortauskafeer: «Han har tross alt en viktig landskamp snart, så det er viktig at han kommer hjem og holder seg i gang.»

Han har fortsatt tro på at Kjær kan ikle seg den gulrøde drakten: «Det jeg vet er at det stadig er dialog mellom klubbene, og så lenge det er dialog er det jo helt sikkert en stor mulighet for at klubbene blir enige.»

Den danske midtstopperen har allerede bestått den medisinske testen. Han er også enig med Roma om sin personlige kontrakt.

Kilde: TV2 Danmark