Kjærs agent eksklusivt til asroma.no: «Sikker på løsning»

Simon Kjær overgang til Roma skulle etter planen være ferdigforhandlet og offisielt i løpet av helgen. I stedet bestemte Wolfsburg seg for å ta Roma ut på en lite kjørerunde. Det falt ikke i god smak hos Romas CEO Claudio Fenucci, som i går uttalte at en overgang kun ville gå igjennom om Wolfsburg godtok Romas vilkår for avtalen. asroma.no har i dag kontaktet Kjærs agent, Mikkel Beck, for en oppdatering rundt situasjonen.

Det har vært skrevet mye om overgangen i det siste. Hva er siste nytt?

«Det er ikke noe nytt å melde. Klubbene er fortsatt ikke enige. Alt jeg kan si er at forhandlingene mellom klubbene fortsatt pågår. Det er kun opp til klubbene nå.»

Kan du bekrefte at det foreligger en enighet mellom Kjær og Roma?

«Ja, vi er enige med Roma. Kjær har bestått den medisinske testen og vi er enige om de personlige betingelsene i kontrakten. Det er ingen problemer her. Vi kan dessverre ikke gjøre noe annet enn å vente på at klubbene blir enige.»

Har du tro på at overgangen vil gå i boks før overgangsvinduet stenger?

«Ja, det har jeg. Jeg er sikker på at klubbene blir enige før overgangsmarkedet stenger. Det er kun snakk om noen få detaljer.»

Dansk media hevder klubbene kan bli enige i dag. Er klubbene så nære en enighet?

«Ja. En offisiell bekreftelse på overgangen kan komme når som helst. Det er normale forhandlinger mellom to klubber. Jeg kan ikke med sikkerhet si når en eventuell enighet kan komme. Overgangsvinduet er åpent noen dager til og jeg forventer at en enighet er på plass innen det.»