Kjær, Gago, Pjanic og Borini er offisielt Roma-spillere!

Overgangsvinduet stenger på onsdag. Ta en titt her for overganger som allerede har blitt bekreftet, og legg merke til at oversikten kun inkluderer overganger som har blitt bekreftet med pressemeldinger. Klikk her for å komme til live-sending vår.

Onsdag 19:05

Roma har dermed sikret seg Simon Kjær, Miralem Pjanic, Fernando Gago og Fabio Borini i løpet av dagen.

Onsdag 19:04

Marco De Marchi, Borinis agent, bekrefter at unggutten er Roma-spiller

Onsdag 19:01

Vinduet er nå stengt! Det meldes fra både Gazzetta dello Sport og SkySport at Roma sendte inn papirene på Borini før stengetid. Han SKAL være klar for Roma, men vi venter på bekreftelsen.

Onsdag 18:47

Gago: «Ja, jeg er Roma-spiller. Jeg er veldig glad for å ha fått denne muligheten.»

Onsdag 18:45

Der er kontrakten til Floccari/Parma sendt inn til Lega Serie A. Da kommer papirene til Roma rett etterpå.

Onsdag 18:40

Gago har forlatt møtet med Sabatini og sier at han er fornøyd. Samtidig meldes det om at Roma sender inn papirene på Borini akkurat nå.

Onsdag 18:30

Samme gjør Marco Borriello. Agenten hans sier at skaden på Hoarau var mindre alvorlig enn antatt og at PSG derfor dropper å kjøpe en erstatter. Borriello blir i Roma.

Onsdag 18:10

Status:
* Offisielt: Pjanic, Gago og Kjær er Roma-spillere.
* Fabio Borini blir sannsynligvis også klar før vinduet stenger.

Onsdag 18:00

FERNANDO GAGO ER OFFISIELT ROMA-SPILLER!

Gago kommer på lån, og Roma har opsjon på kjøp. Overgangen av bekreftet og registrert hos det italienske fotballforbundet.

Onsdag 17:50

Offisielt: Matteo Brighi til Atalanta på lån

Onsdag 17:46

Regner med at Roma går for lån pluss opsjon av hensyn til svak likviditet for øyeblikket. Klubben skal refinansieres trinnvis et par år frem i tid, og frem til da er likviditeten foreløpig såpass begrenset at de foretrekker lån pluss opsjon.

Onsdag 17:45

SkySport bekrefter: Fernando Gago signerer i dette øyeblikket kontrakten med AS Roma

Onsdag 17:42

Ellers har Roma i løpet av de siste timene blitt tilbudt Michel Bastos, men takket nei pga høy pris.

Onsdag 17:40

Sabatini møter De Marchi, agenten til Fabio Borini akkurat nå.

Onsdag 17:30

Gagos agent bekrefter at Gago havner i Roma på lån!

Onsdag 17:20

SkySport melder at Hoarau er ute i to måneder og at PSG dermed kan hoppe på Marco Borriello igjen!

Onsdag 17:15

Vi venter nå egentlig bare på at Roma skal gjøre Fernando Gago og Fabio Borini offisielle. Lite sannsynlig at det kommer noen flere signeringer med snaue 2 timer igjen av overgangsvinduet!

Onsdag 17:05

Luca Antei (midtstopper, 19 år, Primavera) har – ikke overraskende – gått på lån til Grosseto etter at Roma annonserte overgangen til Kjær.

Sky melder at Fabio Borini går på lån til Roma. Roma betaler €1,7m for lånet og har opsjon på kjøp for €7m. Det skal være done deal!

Onsdag 16:55

Gazzetta dello Sport melder at Floccaris overgang til Parma er i boks. Her kan det komme grønt lys for overgangen til Borini

Onsdag 16:45

Det bekreftes fra Atalanta at Brighi på det nærmeste er klar for Bergamo-klubben.

Onsdag 16:35

Gazzetta dello Sport melder at Floccari er i ferd med å melde overgang til Parma. Dette innebærer trolig at Borini blir Roma-spiller.

Onsdag 16:20

Nå mangler det ifølge Voce Giallorossa kun signaturen før Matteo Brighi er Atalanta-spiller.

Onsdag 16:10

Møte mellom Parma og agenten til Floccari! Kan åpne Borini-overgangen!

Onsdag 16:05

1. Roma har offisielt signert Simon Kjær og Miralem Pjanic.
2. Fernando Gago er svært nær en overgang til Roma. De fleste kilder sier han er klar allerede.
3. Roma henter også Fabio Borini dersom Parma finner en erstatter for spisstalentet sitt.

Onsdag 16:00

SkySport sier Roma betaler €10m for Pjanic, som kommer til å tjene €1,8m i året.

Onsdag 15:40

Matteo Brighis agent sier at spilleren med 90% sannsynlighet havner i Atalanta.

Onsdag 15:30

Borriellos agent bekrefter at han blir i Roma, noe han også er glad for pga godt forhold til trener, medspillere, klubben og supportere.

Onsdag 15:20

Gazzetta dello Sport melder nå at Fernando Gago er klar for Roma! De bekrefter detaljene for avtalen: Lån pluss opsjon på kjøp for €6m.

Onsdag 15:15

Aleandro Rosis agent: «For øyeblikket er han Roma-spiller og jeg tror han blir i Roma også neste sesong.»

Onsdag 15:10

En korrespondent hos Sky melder om meget godt humør i Roma-leiren, som en slags konsekvens av følelsen av å ha lykkes med planene.

Rykter nå om at Pjanic-avtalen har kommet helt ned til de aller siste små detaljer. Pressemelding direkte etter medisinsk test. Pjanic ankom Gemelli-klinikken for 10 minutter siden, og det meldes om stort oppmøte av supportere og media.

Onsdag 15:00

SkySport omtaler Pjanic som done deal (naturligvis, han er på medisinsk test), og føyer til at de neste spillerne inn er Fernando Gago og Fabio Borini.

Onsdag 14:45

Ifølge kilder vocegiallorossa.it har snakket med er sjansene store for at Brighi godtar tilbudet fra Atalanta.

Onsdag 14:40

Brighis agent uttaler nå at Roma og Atalanta forhandler om Brighi. Han regner med at de blir enige.

Onsdag 14:35

Sabatini avsluttet møtet med Parmas Leonardi (ang. Borini), og startet et nytt med agenten til Brighi og direktører fra Atalanta.

Onsdag 14:30

Pjanic på vei til Gemelli for medisinsk test! Ga ingen uttalelse ved ankomst, annet enn den obligatoriske «Forza Roma!»

Onsdag 14:25

Pjanic har nå landet på Ciampino!

Onsdag 14:00

Cesena bekrefter interesse for Brighi, og medgir samtidig at han har for høy lønn for deres budsjett.

Onsdag 13:30

Romanews melder at Pjanic-flighten er forsinket til 14:00.

Kontrakten til Pjanic er i boks, ifølge SkySport/LaRepubblica/CorrieredelloSport. Skal bare signeres.

Onsdag 13:20

SkySport melder nå at Gago og hans agent ankommer Milano om et lite øyeblikk for å fullføre overgangen til Roma. Sky melder også at Borini er i ferd med å bli Roma-spiller.

Onsdag 13:15

Tuttumercatoweb (også tilstede på Atahotel Executive) melder at Fabio Borini er bare detaljer unna en overgang til Roma.

Onsdag 13:05

Bisetning i det store bildet, men Valerio Virga er på det nærmeste klar for utlån til Lanciano. Opsjon på kjøp.

Onsdag 13:00

Det meldes nå at Miralem Pjanic lander på Ciampino med privatfly om kort tid!

Onsdag 12:55

PJANIC ANKOMMER GEMELLI-KLINIKKEN KL 14:00 FOR MEDISINSK TEST

Onsdag 12:45

SkySport melder faktisk nå at Fabio Borini ser ut til å bli Roma-spiller!

Onsdag 12:35

Status: Kjær er Roma-spiller, Pjanic reiser til Roma (kan være på vei allerede) for medisinsk test, Gagos agent er på vei til Milano for å ordne de siste detaljene med Sabatini.

Onsdag 12:15

Lega Serie A (fotballforbundet) melder at Simon Kjær er registrert som Roma-spiller! Roma slipper trolig en offisiell pressemelding om Kjær innen kort tid.

Onsdag 11:55

Borinis agent: «Interessen fra Roma er konkret, og ble erklært for mer enn en måned siden. Vi avventer ytterligere nyheter, den siste dagen i overgangsvinduet er svært kaotisk. En avtale kan skje selv i løpet av den siste timen i dag.»

Onsdag 11:40

Ernesto Bronzetti (overgangsagent tilknyttet Real Madrid) sier til Centro Suono Sport at Gago aldri drar til Palermo. Han sier også at Gagos agent er på vei til Milano for å møte Sabatini og finne en løsning på alle detaljer.

Corriere dello Sport bekrefter denne historien. Det går mot at Roma forsterker laget med Gago, Pjanic og Kjær i løpet av dagen!

Onsdag 11:30

Gazzetta dello Sport hevder Roma er tilbake for fullt i kampen om Gago.

Onsdag 11:25

Sabatini og Imborgia (Mercato-konsulent for Parma) er ferdige i møte for denne gang. Pietro Leonardi, en av sjefene i Parma, uttaler til vocegiallorossa at det ikke foreligger noen avtale mellom Roma og Parma. (Fabio Borini)

Onsdag 11:20

Gazzetta dello Sport hevder at Wolfsburg og Roma kom til enighet i natt, og at Kjær signerte kontrakten deretter. Venter som tidligere sagt på en offisiell bekreftelse fra AS Roma på denne overgangen!

Onsdag 11:15

Claudio Fenucci (CEO/»daglig leder» i Roma) har ankommet Atahotel Executive i Milano. Mannen med makten.

Onsdag 11:05

Genoas DS Capozucca uttaler til SkySport en viss pessimisme hva angår møtet mellom Genoa og Inter vedrørende Palacio.

Onsdag 10:45

GAZZETTA DELLO SPORT MELDER AT BOSNIAS FOTBALLFORBUND HAR GITT PJANIC DISPENSASJON TIL Å REISE TIL ROMA FOR Å ORDNE DE SISTE DETALJENE.

Tuttomercatoweb melder at Marco Borriello er ventet til Atahotel Executive i Milano innen kort tid. Både Roma og Borriello ønsker å få til en overgang her.

Onsdag 10:15

Corriere dello Sport melder om enighet mellom Roma og Parma for Fabio Borini. Klubbene er enige om et lån med opsjon på kjøp for €6,5m. Dette blir imidlertid bare aktuelt dersom enten Okaka eller Borriello forsvinner.

Onsdag 09:45

Vi håper i løpet av dagen å få en bekreftelse på Kjær (lån + opsjon), Pjanic (kjøp) og Gago (lån + opsjon). Det er i alle hovedsak disse tre overgangene som blir tema i dag, men dersom Marco Borriello blir solgt, vil det også bli høyaktuelt med en jakt på erstatter der. Ellers følger vi utviklingen rundt spillere som Simplicio, Brighi og Okaka, som alle kan være på vei ut. Kl 09:00 møttes Sabatini, Tempestilli og Massara på Atahotel i Milano. Rolig start, ifølge rapportene. Fra 09:30 foregår det nå møter for å spikre avtalen som tar Pjanic til Roma.

Onsdag 00:45

SkySport melder nå at Pjanic’ krav til kontrakt er 5 år med €2m i årslønn, mens Roma foreløpig kun vil tilby €1,5m + bonuser. Partene skal møtes i morgen tidlig. Dette møte anses som viktig for overgangen.

Tirsdag 30.august 23:45

Sky melder at Real Madrid tilbudte Gago til Milan tidligere i kveld, men at Milan takket nei. De påstår også at Zamparini har sendt en hel delegasjon (!) til Madrid i et siste tappert forsøk på å sikre seg Gago. Roma fortsatt i soleklar ledelse for å sikre seg argentineren.

Tirsdag 30.august 23:00

Sky melder at Sabatini jobber med et tema som har vært viktig i forbindelse med den overgangen: nemlig et spørsmål vedrørende skatt når Gago skal flytte fra Spania. Med andre ord: Gago kan fortsatt komme selv om Pjanic kommer!

Gago skal ha avslått budet fra Palermo, og det eneste som står i veien for en overgang til Roma er forskjellene mellom beskatning i Spania og Italia. (Sky)

Tirsdag 30.august 22:17

Sport Italia melder at Roma har kommet til enighet med Miralem Pjanic om de personlige betingelsene! Enighet med spilleren og enighet med Lyon. Gjenstår imidlertid et par detaljer rundt avtalen med Lyon, herunder betalingsplan – som alltid. Forhåpentligvis er dette bare mindre detaljer —Kjær og Pjanic blir etter absolutt alt å dømme Romas to forsterkninger på nest siste dag av overgangsvinduet.

Tirsdag 30.august 21:50

Gianluca DiMarzio (SKY) sier nå at han snakket med Sabatini for et par minutter siden. Dette er status: Kjær er i boks, Pjanic nesten i boks, mens Borriello ser ut til å bli.

Tirsdag 30.august 21:30

Sport Italia melder at Inter har slått Roma i konkurransen om å signere Rodrigo Palacio.

Tirsdag 30. august 21:00

Sky Sport: Kjær er praktisk talt en Roma-spiller nå! Vi venter kun på en offisiell pressemelding.

Tirsdag 30.august 20:55

Gianluca DiMarzio på Sky har nettopp snakket med Maurizio Zamparini, som avkreftet at det er noe hold i de siste ryktene om Fernando Gago til Palermo. Uvisst hva som skjer her, men det hadde vært fint om Roma hentet både Gago og Pjanic.

Tirsdag 30.august 20:20

I følge Gazzetta dello Sport har Palermo (!) kommet til enighet med Real Madrid om en overgang for Fernando Gago. Bare få detaljer gjenstår før Gago går til Palermo!

Tirsdag 30.august 19:50

Gazzetta dello Sport melder nå at Roma sannsynligvis dropper Fernando Gago dersom Pjanic går i boks.

Tirsdag 30.august 19:35

Eksplosjonen kom, som ventet. Sky melder nå at Marseille er i ferd med å innlede forhandlinger med Sabatini om Marco Borriello.

Tirsdag 30.august 19:15

SKY: LYON OG ROMA ENIGE OM PJANIC! €10m! KONTRAKTSFORHANDLING MED SPILLEREN GJENSTÅR.

Lyons general director Lacombe bekrefter at det er enighet mellom Roma og Lyon om Pjanic, men vil ikke offentliggjøre detaljene. Han sier at det nå er opp til spilleren.

Tirsdag 30.august 19:05

BORRIELLO: Tullio Tinti, høyrehånden til Marco Borriellos agent Tiberio Caballeri, har nå gått inn til et møte med Sabatini. Sabatini har fortsatt tilholdssted på Atahotel i Milano, sammen med resten av Italias calcioelite.

Tirsdag 30.august 19:00

Nøyaktig 24 timer igjen til det italienske markedet stenges. Italienske klubber kan likevel selge spillere etter 19:00 i morgen til andre land hvor overgangsvinduet er åpent til 00:00 (f.eks. England).

Tirsdag 30.august 18:45

Forhandlingene mellom Cagliari og Cesena for Parolo har brutt sammen ifølge tuttomercatoweb. Dette innebærer at den foreslåtte avtalen mellom Roma og Cesena for Matteo Brighi neppe blir noe av.

Calciomercato.it melder at Marco Borriello nesten garantert blir i Roma. Forhandlingene med PSG har dødd ut, samtidig som andre alternativer (f.eks Marseille) er uaktuelle som følge av at Borriello har spilt Europa League for Roma. Blir spennende å se hvordan Borriello tar dette, etter at Roma gikk ut forrige lørdag og plasserte Borriello på markedet.

Tirsdag 30.august 18:30

Miralem Pjanic til en bosnisk avis: «Overgangsvinduet er fortsatt ikke stengt. Frem til 31.august kan alt skje. Selv om ingenting har skjedd ennå, så betyr ikke det at noe ikke kan skje. Alt avhenger av budet som eventuelt blir gitt til Lyon. Ingenting er avgjort ennå.»

Tirsdag 30.august 18.20

Første kjøp! Midtbanespilleren Federico Mazzolli (født i 1995) er kjøp fra US Poggibonsi. Ikke akkurat en umiddelbar forsterkning riktignok.

Tirsdag 30.august 18:05

Gagos agent sier de avventer klarsignalet fra Sabatini, selv om spilleren ikke mangler alternativer til andre overganger.

Tirsdag 30.august 17:05

Sky Sport opererer med done deal for Gago. Kjær også på vei inn. Og Sky virker som de tror også Pjanic kan komme!

Tirsdag 30.august 17:00

Simplicios agent sier i et intervju med romanews.eu at han er fornøyd med at en klubb som Lyon viser interesse for hans klient. Skal vi tro agenten blir Simplicio likevel å finne i Roma denne sesongen.

Tirsdag 30.august 16:45

Kjær sier til danske sporten.dk: – Jeg forventer, at klubberne før transfervinduet lukker finder en løsning og bliver enige. Vi er på plads med mit, så jeg kan egentlig kun sætte mig og vente. Det handler om tålmodighed, og intet andet. – Transfervinduet lukker i morgen, og jeg synes nu nok, at jeg kan skille tingene ad. Men lige pt vil jeg også gerne have det i orden. Det er lidt en frustrerende situation, men jeg er egentlig ved godt mod, og jeg håber bare, at det kommer på plads, så jeg kan slappe af, forklarer Kjær.

Tirsdag 30.august 16:42

Valerio Virga, som utrolig nok fortsatt er i Roma, kan være på vei til Frosinone. Samtidig meldes det om at forhandlingene mellom Roma og Lyon går trått. Igjen, her sitter jeg på en følelse av at Sabatini kanskje sier seg fornøyd med bare én midtbanespiller.

Tirsdag 30.august 16:30

Tilstandsrapport  nå: Roma og Wolfsburg etter alt å dømme enige om Kjær. I følge kilder nær Real Madrid (særlig Bronzetti), er Roma og Real Madrid enige om Fernando Gago, som også har akseptert Romas tilbud. Ifølge Bronzetti handler det bare om å gi klarsignal fra Roma. Enkelte ting kan tyde på at Gago kanskje er en plan B dersom Pjanic ikke kommer. Forhandlingene pågår med Lyon. Ellers ser Borriello ut til å bli i Roma, mens Sabatini ifølge siste rapporter har flyttet fokus fra Palacio til Parmas 20-år gamle Fabio Borini. Agenten til Fabio Borini sier han er klar over at det var interesse fra Roma for en tid tilbake, men at han ikke har blitt kontaktet, eller har kjennskap til budet som Sky Sport nå spekulerer i.

Tirsdag 30.august 16:10

Sky Sport: Roma flytter fokuset fra Palacio til Fabio Borini, 20 år gammel angriper som spiller i Parma. Sky-journalist Gianluca DiMarzio melder at Sabatini prøvde å hente Fabio Borini på deleier for to måneder siden (€3,5m), men at det ikke gikk da. Kan gå nå mener han.

Tirsdag 30.august 14:55

Nå melder SkySport at avtalen mellom Roma, Real Madrid og Fernando Gago synes å være gjort. Samtidig melder vocegiallorossa at Sabatini nettopp var i møte med rådgiverne til Rodrigo Palacio.

Tirsdag 30.august 14:45

Litt av et kjør nå. Sabatini sitter på et møterom i Milano der hele fotball-Italia nå er samlet. I følge flere medier kommer det folk til og fra møterommet, nesten som i åpningssekvensen i Gudfaren. Sky melder om at Roma er enige med Gago om de personlige betingelsene (€2,5m i året), mens agenten nå har tatt plass i Madrid i påvente av et svar fra Real Madrid. Lyons general director Lacombe bekrefter forhandlinger mellom Roma og Lyon for Pjanic, mens Sabatini ikke overraskende benekter dette. Pjanic’ far uttalte tidligere i dag til en bosnisk avis at spilleren ønsker seg til Roma. Samtidig pågår det nå en voldsom forflytning av spillere i Italia. Scenarioet som begynner å ta form er at Borriello likevel havner i PSG, samtidig som Floccari går fra Lazio til Genoa, slik at Palacio igjen blir aktuell for Roma.Samtidig ser Matteo Brighi ut til å forsvinne, formodentlig til Cagliari, Cesena eller Novara. Her blir det kaos det siste døgnet, det er det ingen som helst tvil om.

Tirsdag 30.august 13.45

Kjær synes å være en done deal. Gazzetta dello Sport hevder at klubbene har utvekslet de obligatoriske faxene, og at Kjær kommer til Roma på et lån til €3m, med opsjon på kjøp til €7m. Ellers forteller Sky at Lyon står fast på sitt krav om et sted mellom 11 og 12 millioner euro for Pjanic, mens Roma foreløpig ikke har strukket seg lenger. Fernando Gagos agent kan ankomme Roma i løpet av få timer, for å konkretisere forhandlingene som bringer argentineren på lån til Roma. Marco Borriello er, ifølge SkySport, ikke helt utenfor radaren til PSG likevel. Nye forhandlinger kan oppstå i løpet av dagen, hvilket betyr at Roma i så fall må på spissjakt i tillegg til de tre forsterkningene som nå synes å være på vei inn.

Tirsdag 30.august 11:45

Positiv utvikling. Kjær stadig nærmere, og Pjanic også veldig mye nærmere i løpet av de siste to timene. Det ventes at begge blir gjort offisiell i løpet av kort tid, ifølge TeleRadioStereo. Kjær kommer på lån for €3m med opsjon på kjøp for €7m, mens Roma betaler €11m for den bosniske teknikeren.

Tirsdag 30.august 10:00

Simon Kjær og Fernando Gago ser ut til å være like rundt hjørnet. Først Kjær, som omsider ble frigjort av Wolfsburg i natt. Deretter ser det ut til at Roma kommer til å sikre seg Fernando Gago på et lån med opsjon på kjøp. Roma stopper imidlertid ikke der: de vil fortsette å jakte Pjanic og det meldes om positivitet i forhandlingene selv om det er en viss avstand mellom partene. Stopp i forhandlingene mellom Roma og PSG, hvilket innebærer at Marco Borriello per nå ser ut til å bli i Roma også denne sesongen. Dette innebærer at det ikke kommer en ny angriper inn. Også her kan imidlertid endringer kommer helt ut av ingenting.

Tirsdag 30.august 00:35

Vi trodde det var ferdig for dagen, men så 00:30 sprakk nyheten på direkten fra Sky-journalist Marchetti: Wolfsburg har godtatt Romas krav og overgangen til Kjær er på gli igjen, med samme vilkår som før Wolfsburg endret hele avtalen, altså med opsjon på kjøp.

Tirsdag 30.august 00:25

Fernando Gago synes å være på vei i retning overgang til Roma. Ifølge sene rapporter fra SkySport, har Roma og Real Madrid kommet til enighet om hovedtrekkene i en avtale som tar Gago til Roma på lån, med opsjon på kjøp. Samtidig pågår en kamp for å overbevise Lyon om å selge Miralem Pjanic. SkySport hevder at Roma har tilbudt €9,5m, mens Lyon krever 12-13.

Ellers kan Sky-journalist Gianluca DiMarzio avsløre at Sabatini kom direkte fra Paris da han landet i Milano tidligere i kveld. Med seg i bagasjen hadde han et endelig avslag fra PSG på Marco Borriello. Dette innebærer at Palacio også strander. Det virker imidlertid som om denne overgangen hadde strandet uansett, da Preziosi tidligere i kveld uttalte at Roma hadde kommet med et godt bud, men at det kom så sent at han ikke rakk å erstatte argentineren. Dermed ser det nå ut som om angrepsrekken blir uforandret inn mot seriestart.

Hva gjelder Simon Kjær, så er dette fortsatt et uavklart spørsmål. Forhåpentligvis ordner det seg i morgen. Vi kommer tilbake i morgen!

Mandag 29.august 22:40

Sabatini er i Milano, men det er ikke bekreftet hvorfor. Enkelte spekulerer i at det handler om Daniele De Rossis kontraktfornyelse, og dermed et møte med hans agent Berti. Likevel virker timingen noe merkelig. Sabatini uttaler at det har vært konkret interesse fra PSG for Marco Borriello, men at denne har avtatt. Portugisisk media hevder Freddy Guarin skal møte Porto-ledelsen i løpet av kvelden, for å avklare fremtiden. Agenten uttaler at Porto i løpet av de siste dagene har avslått et bud fra Roma.

Mandag 29.august 22:00

Forrige innlegg her ser ut til å ha vært en gedigen overdrivelse fra vocegiallorossa.it, som var alene om å stå for denne tolkningen av SkySport sin nyhet om Kjær. Laroma24 opererer med en annen fortolkning, nemlig at Diego skal ha blitt inkludert som et ledd i forhandlingene mellom Wolfsburg og Roma. Med andre ord: avtalen ser ikke ut til å være skrinlagt likevel. Kl 23:00 begynner Skys spesialsending fra mercatoen. Det kan komme mer nyheter derfra, ettersom hele fotball-Italia sitter samlet i Milano. Preziosi uttaler til Sky i kveldstimene at Roma har gitt et meget godt bud på Palacio, men at det ikke kan aksepteres da fiskerne fra Liguria ikke har en erstatter på plass. Ironisk nok kan det være Claudio Lotito som løser opp i floken, dersom han slipper Sergio Floccari på lån til Genoa.

Mandag 29.august 21:00

SkySport24 melder nå at forhandlingene mellom Roma og Wolfsburg ser ut til å ha brutt sammen. Wolfsburg ga Roma i stedet tilbud om å kjøpe Diego, noe Roma var fullstendig uinteressert i gjøre. Høyst uvisst hva som skjer nå.

Mandag 29.august 20:00

Kontramelding på Palacio. Ifølge SkySport har forhandlingene mellom Inter og Genoa brutt sammen, og Roma er nå favoritter til å signere Palacio. Dette avhenger imidlertid av at Borriello forsvinner ut, enten til PSG eller nevnte Genoa.

Mandag 29.august 18:45

Maksimalt uoversiktlig nyhetsbilde per nå. Kjær linkes til Juventus av italiensk media, men asroma.no har fått dette avkreftet av spillerens agent. Klubbene forhandler fortsatt.

Det snakkes nå intensivt om to navn: Lassana Diarra og Miralem Pjanic. Førstnevnte kan komme på lån med opsjon på kjøp ifølge FIFA-agenten  Tirri, men dette er en ekstremt vanskelig operasjon grunnet spillerens massive årslønn. Ifølge SkySport har Sabatini tilbudt Lyon penger + Fabio Simplicio, men det gjenstår om Lyon lar seg lokke. Ellers melder Ansa at Genoa og Inter har kommet frem til grove rammer for en avtale som bringer Palacio til Milano. I så fall rykker Roma tilbake til start i jakten på en erstatter for Borriello – dersom han i det hele tatt går til PSG. Dramaet fortsetter.

Mandag 29.august – 10:50

Massen av nyheter av nesten litt overveldende, men det synes å være en del positive nyheter i emning. Når det gjelder Kjær, er det imidlertid ingen klare tegn på hva som vil skje. Roma og Wolfsburg er uenige på et par punkter etter tyskernes plutselige helomvending, og en får nesten håpe på at Sabatini klarer å dra denne i land.

Ifølge Il Messaggero har Sabatini nå satt øynene på å hente både Gago og Lassana Diarra fra Real Madrid, fortrinnsvis på lån begge to. Et stort problem er imidlertid at begge har lønn som harmonerer svært dårlig med nye Romas lønnsstruktur (sett bort fra Totti og De Rossi).Il Messaggero hevder samtidig at Manchester City står klar med 25 millioner pund for Daniele De Rossi, men at Roma nekter å selge. Samtidig skal De Rossi være klar til å signere ny kontrakt innen kort tid. I følge spanske Sport.es er Fernando Gagos agent på vei til Roma for å forhandle frem en kontrakt.

Navnet som synes å være høyest prioritert er imidlertid Miralem Pjanic fra Lyon, i alle fall ifølge Il Tempo, som i liket med Sky hevder at Roma har tilbudt €8m. Franskmennene skal angivelig kreve €10m. Fordelen med alle spillerne som har blitt nevnt hittil i denne spalten, er at de ikke vil regnes som ikke-EU-spillere. Lass Diarra er fransk, mens Gago har spansk pass og Pjanic har luxemburgsk pass. Rodrigo Palacio, som nevnes lengre nede, gjelder ikke fordi han hentes internt i Serie A. Dette betyr at Roma har plass til en spiller uten EU-pass, og ifølge Il Tempo kan dette bli den uruguayanske angriperen Nicolas Lopez, som ennå ikke har fylt 18 år. Sabatini skal – ikke overraskende – være på godfot med faren.

Marco Borriello ser ut til å havne i PSG, men rammene rundt avtalen er ikke kjent. Som erstatter ser det ut som at Genoas Rodrigo Palacio kan komme. Årsaken bak denne utskiftningen er enkel: Marco Borriello er ineffektiv som kantspiller i en 433, og han byttes dermed ut med en mer allsidig spiller. Roma ser ut til å være i nærheten av en avtale med Palacio, men det gjenstår et par større utfordringer. Blant annet den at Inter over lang tid har hatt enighet med Palacio om en fireårskontrakt med årslønn på €2m, mens Roma ikke er villig til å tilby mer enn €1,5m.