Velkommen til en ny sesong på asroma.no

Sesongen 2011/12 er i gang, og asroma.no har i likhet med AS Roma gjennomgått en aldri så liten endring. Her følger en liten representasjon av de som denne sesongen skal gi dere nyhetene på asroma.no. Enkelte navn vil dere nok kjenne igjen fra tidligere artikler/nyhetssaker, men vi har også fått inn et par nye navn som vi ønsker hjertelig velkommen som skribenter hos asroma.no.

Skribenter for asroma.no inneværende sesong er:

Frode Vincenzo Danielsen – Skribentansvarlig på asroma.no og sekretær i RCN

Født i Bergen i 1983, men flyttet til Oslo for to år siden. Studerer medievitenskap ved UiO, og skribentansvarlig på asroma.no. Styremedlem (sekretær) i RCN, og har fulgt Roma siden 99/00-sesongen.  Er i tillegg hovedansvarlig for å finne på tøys og tull på gruppeturer til Roma, noe som ofte kan resultere i en noe sliten gjeng på formiddagen, frem til første repareringspils (eventuelt reparerings-Amaro). Muligens den eneste som var fra seg av glede da Roma hentet Gilberto Martinez til klubben. Og den eneste som ble lei seg da den samme Gilberto Martinez forlot klubben året etter, etter imponerende 0 kamper (skade skal ta på seg skylden for dette). Veldig glad i coca-cola, men særdeles lite begeistret for fiskegrateng. Favorittarist er Gianna Nannini.

Thomas Høy – Administrator på asroma.no og President i RCN

Presidenten i RCN bor i Bergen, er 24 år gammel, og studerer økonomi og administrasjon ved Norges Handelshøyskole. Han har også gjort gatene i Gøteborg utrygge en periode. I overkant glad i Håkan Hellstrøm. Fulgt Roma siden 1999. Kjent for å ha revet i stykker buksene sine i sinne under en Roma-kamp, samt en meget treffende parodi på en stasjonær, men allikevel veldig bevegelig (forstå det den som kan) Luca Toni. Er, sammen med Imran, personene man bør følge på twitter om man vil holde seg oppdatert på alt rundt AS Roma. Liker modulering i sanger.

Imran Iqbal Tahir – Webmaster på asroma.no og kasserer i RCN

Imran er webmaster på asroma.no, samt kasserer i RCN. Imran er mannen som kan det ingen av oss andre kan når det kommer til å fikse ting på nettsidene, og som tidligere nevnt en man bør følge på twitter for å holde seg oppdatert på alt som foregår i AS Roma. Imran er ordentlig høy, men allikevel ikke en utpreget basketballspiller. Studerer for tiden medisin i Slovakia. Mannen vi alltid prøver å hindre i å dra for å se Roma live, ettersom Roma aldri vinner når han gjør det. Aldri.

Julius Berg Kaasin – Administrator på asroma.no og Visepresident i RCN

Julius studerer rettsvitenskap, er 24 år, og har bodd i Bergen i flere år. Er fra Oslo, men er for tiden i Milano på utveksling. Der skal han lære seg italiensk, feste med Mexès, drikke vin, og ikke minst delta i barprat om fotball og det som er. Prøvde forgjeves å spre rykter om at Frode Vincenzo hadde prøvd å legge seg i kofferten 7 om morgenen etter en bytur i Roma i april, men disse ryktene kan avkreftes. Forfatter av Cæsars hjørne, og også å finne på twitter omsider.

Dane Lundberg – Skribent asroma.no

Dane har vært med oss en god stund, og deltok på vår forrige gruppetur, den første som offisiell supporterklubb. Dane er 19 år gammel, og studerer nå ved Nansenskolen. Er glad i land som starter på I. Dvs, Italia og Irland. Synes Dire Straits er over snittet flink til å lage musikk, og har en egen forkjærlighet for musikken til Fabrizio De Andre. En belest herremann er han også.

Fredrik Austad – Skribent asroma.no

Har vært skribent for asroma.no i en god stund, og fortsetter virksomheten i inneværende sesong. 22 år gammel, going on 23, som også studerer ved UiO. Har nylig vært fadder, og jobber også som støttekontakt/avlaster. Fra Nordby i Akershus.

Bendik Ramstad – Skribent asroma.no

Fyller straks 21 år, og kan med det endelig drikke alkohol i de forente amerikanske stater. Bendik er finansiell rådgiver for Sparebank 1, og har studert økonomi og administrasjon ved Trondheim Økonomiske Høgskole. Bendik er fra Levanger, og har også skrevet for asroma.no i en god stund, og var bl.a. med på asroma.no sin første gruppetur våren 2009.

Roar Gulbrandsen – Skribent asroma.no

Roar er en rutinert herremann, både når det gjelder som skribent for asroma.no og når det kommer til alder. 32 år har han rukket å bli. Roar er fra Kristiansand, men bor i Stavanger. Har også tatt turen til Bergen, hvor han deltok på pubquiz med Thomas og Frode Vincenzo. Det ble som det pleier å være, mye øl og mye gale svar. Var tidligere kjent som en forkjemper for badeballer på konserter. Synes musikk er skikkelig ålreit.

Hans Kristian Lindsøe Valset – Skribent asroma.no

Også en tidligere skribent for asroma.no. Dette er mannen som har hatt en av de friskeste komboene når det kommer til bosted på asroma.no sitt forum. Lillehammer/Krakow. Den er det vanskelig å slå. Fyller snart 28 år, og har altså studert i Krakow.

Federico Candia – Skribent asroma.no

Federico er ny skribent for asroma.no denne sesongen. Han er fra Roma, men er nå bosatt i Elverum, hvor han bl.a. underviser i italiensk, og arrangerer turer til Italia for kursdeltakerne. Har tidligere studert bl.a. i Australia. Vi ønsker Federico hjertelig velkommen som skribent for asroma.no.

Anders Granmo – Skribent asroma.no

Anders er også ny skribent for asroma.no. Han er 23 år gammel, og kommer fra Nes i Akershus. Har fulgt Roma siden 2003, og har nylig fullført en bachelor i Trondheim i sosialantropologi. Anders er fremdeles bosatt i Trondheim, og blir altså en av dem som skal oppdatere asroma.no med nyheter rundt klubben den kommende sesongen. Vi ønsker Anders hjertelig velkommen som skribent for asroma.no.

Hans-Martin Roer – Skribent asroma.no

Hans-Martin er nok en ny skribent for asroma.no. Han er 21 år gammel, og kommer fra Rygge i Østfold. Hans-Martin bor for tiden i Bergen, hvor han tar en integrert lektorutdanning ved UiB, hvor han også har studert psykologi. Hans-Martin har i tillegg jobbet som fotballkommentator på Radio Moss, og hatt ansvaret for det redaksjonelle innholdet i programmet «FotballExtra» på samme kanal. Vi ønsker Hans-Martin hjertelig velkommen som skribent for asroma.no