Notis: Roma-spillere i aksjon for sine landslag

Flere Roma-spillere var i aksjon i går for sine respektive landslag. Dessverre for Norge gjorde Simon Kjær sakene sine stort sett bra da Danmark slo Norge i Parken i går, men det var også andre Roma-spillere som spilte med flagget på brystet i går.

Her følger en kort oversikt over hvilke Roma-spillere som spilte landskamper i går:

Maarten Stekelenburg holdt nullen da Nederland slo Finland 2-0 på bortebane.

Simon Kjær hjalp sitt Danmark å holde buret rent da Norge ble slått 2-0 i Parken.

Daniele De Rossi spilte for Italia da italienerne kvalifiserte seg til EM 2012 med 1-0 seier hjemme mot Slovenia. Pazzini scoret seiersmålet 5 minutter før full tid.

 

Nyinnkjøpte Fabio Borini scoret ett av målene da Italias u21-landslag slo Ungarn u21 hele 3-0 borte. Borini spilte en god kamp, i likhet med både Florenzi og Crescenzi, også Roma-spillere. Amato Ciciretti scoret for Italias u19-landslag, i en kamp hvor også Sabelli og Caprari representerte støvellandet.